Papiss Cisse transferinde sıcak gelişme

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesindeki Papiss Cisse için yeni gelişmeler yaşanıyor.

Papiss Cisse transferinde sıcak gelişme
Papiss Cisse transferinde sıcak gelişme
GİRİŞ 28.01.2014 15:07 GÜNCELLEME 28.01.2014 15:07

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Papiss Cisse'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Siyah beyazlıların perşembe günü, Trabzonspor'un da 2 haftadan beri ilgilendiği Papiss Cisse, artık Newcastle'dan ayrılıyor. İngiliz ekibinin Borussia M'Gladbach'ın golcusu Luuk de Jong'u transfer etmesi üzerine devre giren Süper Lig ekipleri, Papiss Cisse'yi Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.

Bonservisi düştü

Senegalli yıldız için dün akşama kadar 10 milyon Euro isteyen Newcastle United, bu fiyati de Jong transferiyle 6 milyon Euro'ya kadar düşürdü. Bunun üzerine transferde yetkili isimlerden olan Muzzi Özcan, Londra'ya giderek transfer görüşmelerine başladı. İngiltere'nin önde gelen FIFA menajerlerinden olan Muzzi Özcan, oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için elinden geleni yapıyor. Beşiktaş ve Trabzonspor ise Papiss Cisse'nin düşen bonservisinden haberdar. İki takım da Senegalli futbolcunun kendi formalarını giymesi için elinden geleni yapıyor. Newcastle United'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Papis Cisse için bir sonraki durağın Süper Lig olması bekleniyor.

Tek sorun para

Transferdeki pozitif adımların birkaç gün içinde büyük bir sürpriz olmazsa imzaya dökülebileceği ifade edildi. Beşiktaş'ın Cisse transferinde bir adım önde olduğu ancak Trabzonspor'un da golcü oyuncuyu transfer etmek için her yolu denediği bildirildi. Ancak Beşiktaş'ın önündeki tek engel mali çıkmaz. Siyah beyazlılar Cisse'nin İstanbul'da oynamaya sıcak bakmasına rağmen bonervis bedelini ödeme konusunda kararsız kalması halinde oyuncunun Trabzon'a gidebileceği ifade edildi.

KAYNAK: EUROSPORT