Aziz Yıldırım hakkında şok ifadeler!

Erman Toroğlu, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sert ifadelerle yüklendi.

Aziz Yıldırım hakkında şok ifadeler!
Aziz Yıldırım hakkında şok ifadeler!
GİRİŞ 24.01.2014 09:14 GÜNCELLEME 24.01.2014 13:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, gazetenin bugün tarihli baskısında yer alan yazısında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sert ifadeler ile yüklendi. Fenerbahçe'de yapılan kongreden önce, Mehmet Ali Aydınlar'ın vefat eden oğlu hakkında bazı ifadeler kullanan Yıldırım'ı 'kızı ile çektirdiği fotoğrafı' kullandığını iddia eden Toroğlu, " Bir insanın Atatürk'ten bahsedebilmesi için öncelikle askerliğini yapması gerekir." dedi.

İŞTE TOROĞLU'NUN YAZISINDAN DİKKAT ÇEKEN BÖLÜMLER

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar'ın -Allah rahmet eylesinvefat eden çocuğunun üzerinden prim yaptığını söylemişti, "Üzülecek bir durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları" demişti. Şimdi aynı Aziz Yıldırım maşallah, Allah uzun ömürler versin çok da güzel olan kızını kucağına alarak tenkit ettiği olayın daha da tehlikelisini sömürü olarak kullanmıyor mu? İkide bir yargıyı, hakimleri, savcıları eleştiriyor. Aynı Aziz Yıldırım, ben Telegol'de tenkit yaptığımda "Yargıyı küçük düşürüyor" diye beni ve o ekibi savcılığa şikayet etti. Gittik ifade verdik. Aynı Aziz Yıldırım şimdi Atatürk'ü dilinden düşürmüyor. Zaten insanlar sıkışınca Atatürk'ten bahsediyor. Bir insanın Atatürk'ten bahsedebilmesi için öncelikle askerliğini yapması gerekir.

Şerefli Türk ordusunda askerlik yapmamak için yıllar önce İzmir Hava Hastanesi'nden 'kalça çıkığım var' diye sahte çürük raporu alacaksın, (Raporu almadan önce Düzcespor'da futbol oynayacaksın), sonra da Atatürkçü kesileceksin. (Üstelik kalça çıkığı doğuştan olan rahatsızlıktır) Sonra da bakacaksın bu işten dolayı ipliğin pazara düşecek, bu sefer bedelli askerlik çıkacak. 60 yaşında bedelli askerlik parası yatırıp askerlikten yırtacaksın. Aziz Yıldırım, Türk ordusunu ve Atatürk'ü çok düşündüğü, çok sevdiği için yaptığı iki eylemle iki defa askerlik yapmış oluyor. Ondan sonra da posterinin önünde Atatürk'ün adını ağzına alıyor. Acaba o posterdeki Atatürk bir canlansa Aziz Yıldırım için ne düşünür, ne yapar bilemiyorum... "

*Yazının tamamını Sabah Gazetesi'nde bulabilirsiniz.

YORUMLAR 9
  • Metin Türkoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Para olsa 5 kez askerlik yapardım.. :)))))
    Cevapla
  • - mert - 10 yıl önce Şikayet Et
    erman toroglu güzel yazmis. yazdiklari dogru. SIKISAN koyu kemalistci oluveriyor birden. onun arkasina saklaniyor. yillardir milleti böyle kandirmadilarmi ?! aziz yildirim yalakacilarida gercekleri görsün artik.
    Cevapla
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    DURMUŞ SAAT GİBİ GÜNDE İKİ KEZDE OLSA DOĞRUYU GÖSTERİYORSUN BE ERMAN HOCA!.... Senin bu Aziz Efendi ile bir sıkıntın var belliki Hocam. Lakin her şerde bir hayır vardır misali bu küskünlüktende doğruları işine geldiği zamanda olsa konuşan yine sen doğdun...Anlayacağın Erman Hoca; dürüstler doğrudan yana, adaletten yana olmayaınca, "oynatmaya az kaldı Erman Hoca nerde?"
    Cevapla
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan sen varsın erman hocam. Şu alemde adam gibi adam sen varsın, 3 temmuzdan beri söylediğin tek bir yanlış cümle yok. Allahtan sen varsın da cıkıp hakkı savunuyorsun Duygulara tercümansın.
    Cevapla
  • Yakup Emre Kılıçsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    Yargı da gel tanışalım diyordu .. Çürük raporuyla askerlik yapmayanın adamın yargıyı tanımaması normal .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle