'Ben Beşiktaşlıyım onun için...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Yargıtay'ın açıkladığı Şike davası kararlarına ilişkin soruya yanıt verdi.

'Ben Beşiktaşlıyım onun için...'
'Ben Beşiktaşlıyım onun için...'
GİRİŞ 18.01.2014 14:13 GÜNCELLEME 18.01.2014 14:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin bu kadar ağır karşı karşıya kaldığı sorunları içerisinde birden bir başka gündem değişikliği olarak Aziz Yıldırım'ı oturtmak kanaatimce yanlıştır. Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek, sporun düzeltileceğinin de dünyada hiçbir örneği yoktur"

Bahçeli, "Ben Beşiktaşlıyım. Onun için bir rakip spor kulübünü suçlamak amacıyla söylemiyorum. Fenerbahçe'ye çok büyük hizmetler sunan bir büyük başkandır Aziz Yıldırım. Şike meselesi üzerinde çok tartışmalar yapılmış, sonunda hapse girmiş, tahliye edilmiş. Türkiye'nin bu kadar ağır karşı karşıya kaldığı sorunları içerisinde birden bir başka gündem değişikliği olarak Aziz Yıldırım'ı oturtmak kanaatimce yanlıştır. Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek, sporun düzeltileceğinin de dünyada hiçbir örneği yoktur" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • A 10 yıl önce Şikayet Et
    Oya Oynuyor. Başbakan neye karşı çıksa o onun yanında oluyor. Fenerbahçe ile arası bozuldu ya başbakanın. fener taraftarından oy almaya çalışıyor. aziz yıldırım umrunda değil. Fenerbahçeliler olarak Sıkıldık artık. Fenerin şikeye ihtiyacı yok. çıkarın şunları varsa kişilerin hatası defolup gitsinler. Bu niyette olanlar hala anlamadı. millet tuttuğu partinin başkanını takımının başkanına değişecek kadar salak değil. aziz yıldırım gidecekse gider eyvallahımız olmaz. fenerbahçe 25 milyonsa kadıköyden ibaret değildir.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAM YORUMA BİLE DEĞMEZ???. Benim zamanım ondan daha değerli çünki?
    Cevapla
  • Ali Munzur 10 yıl önce Şikayet Et
    3-5 oy uğruna. Hani sen yolsuzluk davalarında hukuktan bahsediyordun, yoksa unuttun mu sayın bahçeli? sen buna inanarak mı söylüyorsun yoksa 3-5 oy uğruna mı?
    Cevapla
  • muhammed ikbal çağlak 10 yıl önce Şikayet Et
    YÜRÜ BEDEVLET BAŞGAN. . kim tutar seni. devletin başına gelmeye gelemeyecen yatırımı spora yap. hareket spor olabilir mesela. en azından bir yerin başına geçmiş olursun.
    Cevapla
  • Cihan AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet. muhalefet olmak gözünüzü köreltmiş.... ortada bir suç var nasıl göremiyorsunuz..... sen şike yapacan ondan sonra o spor adamıdır içeri girmesin. eee peki cezayı kim çeksin yapanın yanına kar mı kalsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle