Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düştü!

Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin Aziz Yıldırım'ın 6 yıl 3 aylık cezasını onanmasının ardından 16 yıldan bu yana Fenerbahçe başkanlığı yapan Yıldırım'ın başkanlığı düştü.

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düştü!
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düştü!
GİRİŞ 17.01.2014 16:54 GÜNCELLEME 17.01.2014 21:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, 2 Temmuz 2012'de mahkemenin verdiği kararla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yattığı 1 yıllık süre göz önüne alınarak serbest bırakılan Yıldırım ile ilgili karar onanınca infaz yasasından faydalanarak yaklaşık 3 YIL 2 AY daha hapiste kalması sözkonusu.

BAŞKANLIĞI DÜŞTÜ!

Yargıtay'ın şike davasını onamasının ardından Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı düştü.

Fenerebahçe, 45 gün içinde olağanüstü kongre kararı alacak. Genel kurulda Aziz Yıldırım aday olamayacak.

Sarı-lacivertli kulüpte sadece başkanlık seçimi yapılacak. Fenerbahçe Kulübü, tüzüğü gereği başkan ayrı, yönetim ayrı seçildiği için yöneticiler görevine devam edecek ve kulübün yeni başkanı mevcut yönetim ile çalışacak.

YORUMLAR 18
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. darbeçiler amaçına şimdilik başarılı olamadığı bu sebepden dolayı toplum kitleleri sokaga dökmek için bu kararı aldıkları kanaatindeyim. futbol taraftarları acaba bu ülkede yaşanılan darbeden etkilenmiyor kendi ülkesinde yaşanmıyormudur. bu kararın ardında kitleleri sokaga dökme mantığı için alındığı inancından başka bir düşünce bulunmuyor bende
    Cevapla
  • atlantiks 10 yıl önce Şikayet Et
    Sizce...?. Geçtiğimiz günlerde trafik polisi beni çevirdi ve emniyet kemerini takmadığım için haklı olarak ceza yazdı. Ben de teşekkür ettim ancak şu serzenişte bulunmaktan da alıkoyamadım kendimi. “Memur Bey, bana ceza yazdınız. İyi güzel de bakınız şu geçen araçlara. Birçoğunun sürücüsünün de emniyet kemeri takılı değil. Onlara niçin ceza uygulamıyorsunuz?” Cevap : “Beyefendi ben görevimi yapıyorum. Onlara da başka zaman yazılır.” Şimdi bu örnekten yola çıkarak soruyorum, aklı-selim, vicdan sahibi herkese : Bu mudur ADALET ? Bu mudur ADİL OLMAK ? Cezayı gerektiren bir eylem, göz göre-göre pek çok kişi tarafından yapılıyor ama sadece bir-iki kişi uygulamaya tabî tutuluyor ! Velev ki bir de Allah esirgesin, polisin size karşı art niyetli olduğunu ve PUNDUNA GETİRMEK İÇİN KUMPAS KURDUĞUNU DÜŞÜNÜN...!
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    meraklısı uyuyamaz ama.bizim umurumuzda değil. kimin umurunda..aziz out oldu.şimdi Sarıgül in..meraklısı uyku uyumaz artık .zaten tvlerde bol bol geyik.biri affetse bari.. belki onun için af da çıkarırlar.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Artik feneri fransadan yonetecekmis aziz yildirim bana haber yolladi :-))
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    halid nerdesin . HalitBinVelit Hadi bakalım? Aziz Yıldırım Başkan ,Sıkıysa Fenerbahçeyi düşürün Başkanı içeri atın Kupayıda Trabzona verin?... 03 Kasım 2013 18:59 - Toplam 5 kişi beğendi. ......Hodri meydan?....Fenerbahçeli olarak biz burdayız ve bekliyoruz!!!!!!.... bu yazı senın tarihi ile gönderdin ne dersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle