'Ne Beşiktaş'ta ne de Fener'de oynarım'

Galatasaray'ın transfer etmek için ter döktüğü yıldız oyuncu konuştu ve kavga çıkartacak sözler söyledi ve aynı zamanda sarı kırmızılılara müjdeyi verdi.

'Ne Beşiktaş'ta ne de Fener'de oynarım'
'Ne Beşiktaş'ta ne de Fener'de oynarım'
GİRİŞ 31.12.2013 21:46 GÜNCELLEME 31.12.2013 22:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer gündemi iyiden iyiye karışmaya başladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer için adım atmaya başlarken, yabancı sınırının takımları giderek zorlaması Türk yıldızları daha da önemli kılıyor.

Bunamukabil Galatasaray'ın istediği Türk yıldız adayı Hakan Çalhanoğlu da konuşmaya devam ediyor. Ancak son yaptığı açıklamalar üç büyüklerden ikisini sinirlendirecek tarzda.

Hamburg'un genç 10 numarası, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaparken, şöyle konuştu:

"Roberto Mancini'nin beni istediği doğru. Umarım onunla bir gün çalışabilirim. Çünkü o harika bir teknik direktör. Bazı yanlış anlaşılmalar var. Danışmanım Galatasaray'la temasa geçti. Benim kalbim sarı-kırmızı atıyor. Ne Beşiktaş'ta ne de Fenerbahçe'de oynarım."

YORUMLAR 2
  • kadir mert 10 yıl önce Şikayet Et
    şikeeeeeee. adam şşikecilerde oynamam demiş açık seçik,karakter abidesiymiş,feneve caner gibi sosyal hayatıyla numune olmuş şahıslar yakışır....
    Cevapla
  • atlantiks 10 yıl önce Şikayet Et
    BOŞBOĞAZLIK PARAYLA DEĞİL nasılsa.... Sanki FENERBAHÇE'nin transfer etmek istediği bir zat ! İki-üç cümle sarfetmiş, karakterinin ne olduğu ortaya çıkıvermiş farkında olmadan ! Tesadüf müdür bilmiyorum ama böyle tipler genelde cimbımspor'lu oluyor nedense...!
    Cevapla