Yılmaz Vural'ın teklif aldığı o takım!

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural Ülke TV'de yaptığı açıklamada, İngiltere'den teklif aldığını söyledi. Vural, daha bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın teklif aldığı o takım!
Yılmaz Vural'ın teklif aldığı o takım!
GİRİŞ 15.12.2013 01:58 GÜNCELLEME 15.12.2013 01:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de yayınlanan Esra Elönü ile Arafta Sorular'ın bu haftaki konuğu Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural oldu. Vural yaptığı çarpıcı açıklamalarla programa damgasını vurdu. Başarılı teknik adam Avrupa'da rekor kırdığını söyledi.

Sanatçıdan siyasetçiye, yazardan oyuncuya herkesin kendi arafını anlattığı Arafta Sorular'a bu hafta futbol dünyasının renkli ismi, Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural konuk oldu. Vural programda yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü teknik adam, İngiltere'den teklif aldığını söyledi...

"AVRUPA'DA REKOR KIRDIM"

Programda Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan Vural şunları kaydetti. "İnsanlar beni kurtarıcı gözüyle görüyor. Sıkıntıları olduğu zaman Yılmaz Hoca bu işi yapar bizi kurtarır mantığıyla bir yerlere getiriyorlar sizi, doğrudur. Bakıyorum antranörlük hayatımda 22 takım dile kolay, Şu anda Avrupa'nın en fazla takım çalıştıran, değiştiren antrenörü olmuşum. Böylede bir olumsuz rekorumum var maalesef.

"FENERBAHÇE'YE HOCA OLACAKTIM"

Esra Elönü'ye samimi açıklamalar yapan Vural Sakaryaspor'lu olduğunu söyledi. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldığını belirten Vural Beşiktaş'tan şuana kadar her hangi bir resmi teklif almadığını söyledi. Futbol dünyasındaki dostluklardan bahseden Yılmaz Vural "görüntüde güzel dostluklar var" dedi.

"MANCİNİ'DEN DAHA İYİ EĞİTİM ALDIM"

Yurt dışında teknik direktörlük eğitimi aldığını belirten Yılmaz Vural Mancini'den daha iyi eğitim aldığını söyledi. Vural Galatarasay Teknik Direktörü Mancini'den daha iyi eğitim aldığını vurguladı. Vural "Ben Avrupa göre eğitim almış bir teknik adamım" dedi.

"İNGİLTERE'NİN CARDİFF TAKIMI'NDAN TEKLİF ALDIM"

İngiletere'de bir gazeteye röportaj verdiğini anlatan Yılmaz Vural bu röportajla birlikte İngiltere'de isminin gündem olduğunu söyledi. Birkaç gün sonra Kıbrıslı Bir Türk'ün Kulüp Başkanlığını yaptığı Cardiff takımından teklif aldığını belirtti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • serkan demirel 10 yıl önce Şikayet Et
    cardif klübünün başkanı. kendisini hayatta tanımam böyle bir teklifimizde olmadı demesine rağmen yılmaz hoca kendi reklam çalışmasını yapmaya devam ediyor anlaşılan :D
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Nedense hep teklif aliyor ama bir turlu bu takimlari calistiramiyor ne teklifmis bee.. :))
    Cevapla