Fevzi Tuncay cezaevi sonrası ilk kez konuştu!

Eski eşine ödemesi gereken nafakayı ödeyemediği için hapis cezası alan Fevzi Tuncay, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez konuştu.

Fevzi Tuncay cezaevi sonrası ilk kez konuştu!
Fevzi Tuncay cezaevi sonrası ilk kez konuştu!
GİRİŞ 16.11.2013 13:10 GÜNCELLEME 16.11.2013 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski eşine ödemesi gereken nafakayı ödeyemediği için hapis cezası alan ancak Türk futbolunun önemli isimlerinin yardımıyla dün hapisten çıkan Fevzi Tuncay ilk kez konuştu.

Ensonhaber'e konuşan Fevzi Tuncay, yardım eden herkese teşekkür ederek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın kendisiyle görüşmek istediğini, pazartesi günü kulüpte bir araya geleceklerini söyledi.

FİKRET ORMAN'LA PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİM

Tuncay yaptığı açıklamada; ''Cezaevinde kaldığım süreçte yasak olduğu için dışarıda olanlarla ilgili hiçbir bilgi alamadım. Serbest bırakıldıktan sonra eve giderken yolda bazı bilgiler aldım. Pascal Nouma'nın Twitter üzerinden başlattığı organizasyona Tayfur ve Rıdvan hoca da katılmış. Daha sonra Mustafa Denizli, Metin Tekin, Tümer Metin, Rüştü Reçber gibi futbol dünyasının önemli isimleri de destek çıkmış. Hepsini arayıp teşekkürlerimi ilettim. Daha sonra beni Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş aradı. Başkan Fikret Orman'ın pazartesi günü benimle görüşmek istediğini iletti. Hafta başında kulübe giderek Fikret Orman'la görüşeceğim.'' şeklinde konuştu.

ÖNDER ÖZEN BENİ İSTEDİ ANCAK OLMADI

''Önder Özen sezon başında kaleci antrenörlüğü için beni düşünüyordu. Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Emrah Bayraktar beni aradı ve görüşmek istediklerini iletti. Emrah beyle yaptığımız görüşmede kendisine sıkıntılarımın olduğunu, bunun çözümü için paraya ihtiyacımın olduğunu söyledim. O zamanlar nafaka için ödemem gereken ücret bu kadar yüksek değildi. Kendisine eğer bunu ödeyemezsem polislerin beni tesislerden gelip alacağını bu durumun hem beni hem de oyuncuları rencide edebileceğini ilettim. O da bana bu ücreti kulübün karşılayamayacağını benim halletmem gerektiğini söyledi. Benim de işim yoktu halledemedim.'' ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'LE HENÜZ GÖRÜŞMEDİM

''Fatih Terim'in beni milli takımda görevlendireceği konusundaki haberleri internetten okudum. Fatih hocayla henüz böyle bir görüşmem olmadı. Milli maçlar var zaten bu hafta. Maçların ardından Fatih hoca benimle görüşecektir.'' dedi.

ONLARI MAHCUP ETMEYECEĞİM

 Son olarak desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Tuncay, ''Bana destek olan eski takım arkadaşlarıma, hocalarıma ve Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum. Beni sevdiklerini hissettim. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyor. Para her şey değildir, vefa duygusunun ne kadar önemli olduğunu gösterdiler bana. Bundan sonra her şey benim elimde artık. İşimi çok iyi yapıp yanımda olanları mahcup etmeyeceğim.'' diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 2
  • Mustafa Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Nafakaya bak. Ödeyemeyeceği nafakane demek anlamadım. Madem ödeyemeyecek durumda, hakimler bunu hiç mi değerlendirmezler? Ben de 500 milyon (eski parayla) maaş alırken 350 milyon nafaka vermiştim uzun süre. Hakim sormuş "kocan ne kadar maaş alıyor" diye. 1 milyon demişler de ona göre 350 milyon nafaka kararlaştırmışmış. Sistem bu, hakim bu, hukuk bu.
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    VEFA. Bir semt adı olarak kalmamalı hayatın her evresinde olmalıdır..bugün sana yarın bana.. hayat kimine bayat kimine hayattır..
    Cevapla