Genç Beckham, babasının yolunda

İngiliz futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn, babasının eski takımı Manchester United ile antrenmana çıktı.

Genç Beckham, babasının yolunda
Genç Beckham, babasının yolunda
GİRİŞ 01.11.2013 12:27 GÜNCELLEME 01.11.2013 12:27

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn, babasının 400 kez maça çıkıp, 6 kez lig şampiyonluğu yaşadığı, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı eski takımı Manchester United ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

Babası ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giydiği sırada, bu takımın futbol akademisinde oynayan Brooklyn, geçen haftalarda Chelsea ve Queens Park Rangers ile de antrenmana çıkmış ve babasının izinde gittiğini göstermişti.

Manchester United Kulübü'nden davet aldıktan sonra Carrington'daki tesislerde teknik kadro tarafından mercek altına alınan 14 yaşındaki Brooklyn'in futbola olan ilgisine ilişkin David Beckham, bir açıklamasında, "Ebeveyn olarak oğullarınızla ilgili sürekli endişe duyuyorsunuz; 'Benim çocukluğumdaki gibi futbola karşı hevesleri çok mu ' diye. Babam gibi ben de sert bir babayım. Çocuklarım sürekli soruyor, 'İyi oynadım mı ' Ben de 'İyiydin ancak daha iyisini de yapabilirsin' diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

AA