Arjen Robben neden çekiniyor?

Hollanda Milli Futbol Takımı, yarın A Milli Futbol Takımımız ile oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçı için İstanbul'a geldi.

Arjen Robben neden çekiniyor?
Arjen Robben neden çekiniyor?
GİRİŞ 14.10.2013 18:58 GÜNCELLEME 14.10.2013 19:57

Portakallar'ın yıldızı Arjen Robben, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve efsane isimlerden Patrick Kluivert, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ÇOK FANATİK TARAFTARLARI VAR

Arjen Robben taraftarlara dikkat çekerken, "Çok fanatik taraftarları var Türkiye'nin ve Saraçoğlu'nda da bunu yaşayacağız. Normal olarak biz kazanmak istiyoruz. Ancak onlar da Dünya Kupası'nda yer almak istiyorlar. Umarım güzel bir maç olur." dedi.

SERT BİR MAÇ OLACAK

Kluivert ise, "Elbette sert bir maç olacak. Ancak biz hazırlandık. Bizim için zor bir maç olacak. Macaristan karşısında iyi sonuç ladık. Ancak zor bir ambiyans, zr atmosfer olacak. Sıcak olacak. " sözlerini kullandı.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Dirk Kuyt da Fenerbahçe'de oynaması nedeniyle kendisi için enteresan birmücadele olacağını söyledi ve "Zor bir maç olacak ve bizim için de enteresan olacak. Ben Türkiye'yi çok seviyorum ama işimizi de yapmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Saat 11.45'te Amsterdam'dan hareket eden Hollanda kafilesi, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi. Havaalanında bulunan vatandaşlar, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ve Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder'a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Hollandalı futbolculardan imza alıp birlikte fotoğraf çektirdi.

Hollanda Milli Takımı daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı Marriott Asia Oteli'ne gitti.

Hollanda tek çalışmasını bu akşam saat 20.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basına tamamı açık olarak yapacak. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal bu çalışmadan önce 20.30'da yine stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.