Adnan Januzaj, milli takımını henüz seçmedi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Adnan Januzaj'ın henüz hangi milli takımın formasını giyeceğine karar vermediği belirtildi.

Adnan Januzaj, milli takımını henüz seçmedi
Adnan Januzaj, milli takımını henüz seçmedi
GİRİŞ 08.10.2013 13:54 GÜNCELLEME 08.10.2013 13:54

İngiliz basınında yer alan habere göre, Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmots, 18 yaşındaki Belçika doğumlu futbolcuya teklif götürdüklerini doğruladı.

Manchester United'ın kendilerine "Januzaj, hangi ülkenin milli takımında oynayacağına dair henüz bir karar vermedi" yanıtını verdiğini belirten Wilmots, "Biz açıkca Belçika'da oynamasını istediğimiz söyledik, her şey ona bağlı. Seçimine saygı duyacağız" ifadelerini kullandı.

2011 yılında Anderlecht takımından "Kırmızı Şeytanlar"a transfer olan Kosova asıllı, Belçika doğumlu Januzaj, geçen hafta Sunderland karşısında attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekmişti.

Belçika, Kosova, Hırvatistan, Sırbistan, Arnavutluk ve Türk milli takımlarını seçme hakkına sahip Januzaj ile İngiltere Milli Takımı da ilgileniyor. 2 yıl önce İngiltere'ye gelen 18 yaşındaki futbolcu, kabul etmesi halinde 3 yıl sonra milli takım formasını giyebilecek.

AA