Yeni Malatyaspor, Fahri Tatan'la imzaladı

Yeni Malatyaspor, geçen sezon Kartalspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Fahri Tatan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor, Fahri Tatan'la imzaladı
Yeni Malatyaspor, Fahri Tatan'la imzaladı
GİRİŞ 19.07.2013 20:11 GÜNCELLEME 19.07.2013 20:11

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, geçen sezon Kartalspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Fahri Tatan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Basın Sözcüsü Enes Perçin, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarını aralıksız devam ettiğini söyledi.

İç transferde bazı fulbolcularla yollarını ayırdıklarını belirten Perçin, kadrolarına kattıkları Fahri Tatan'ın yeni sezonda Yeni Malatyaspor'a çok büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Transfer çalışmaları kapsamında birçok isimle görüştüklerini kaydeden Perçin, ihtiyaç duydukları mevkilere 4 veya 5 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.

Takımın, 23 Temmuz'da Kızılcahamam'da kampa gireceğini dile getiren Perçin, 15 günlük kampın ardından Ramazan Bayramı dolayısıyla futbolculara izin verileceğini, iznin ardından takımın Kocaeli Kartepe'de 2 hafta kamp yapacağını belirtti.

Fahri Tatan ise Yeni Malatyaspor'un başarısı için ter dökeceğini ifade ederek, "Hedefimiz, öncelikle PTT 1. Lig'e, sonra da Süper Lig'e çıkmak olacak. Futbolcu ve yönetim olarak bunu başaracak güçteyiz. Malatya hem şehir olarak hem de kulüp olarak bunu hak ediyor. Benim için önemli olan, hedeflerdir. Takımın hangi ligde olduğu önemli değildir. Buraya imza atmam düşüşe geçtiğimi göstermiyor, çıkışa geçeceğimi gösteriyor. Bunu da zamanla hepimiz göreceğiz" diye konuştu.

Törende hazır bulunan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin de Tatan'ın kariyerinde önemli kulüplerde forma giydiğini belirterek, "Çok başarılı bir futbolcu. Yeni Malatyaspor'da ağabey rolünde görev yapacak. Malatya, başarıya susamış bir şehir, bunun için vatandaşlarımız futbolcularına çok büyük destek verecektir" dedi.