Başlama vuruşunda top Blatter'de olacak

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye'nin evsahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın resmi açılışına katılıp başlama vuruşunu yapacak.

Başlama vuruşunda top Blatter'de olacak
Başlama vuruşunda top Blatter'de olacak
GİRİŞ 20.06.2013 10:03 GÜNCELLEME 20.06.2013 10:03

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Sepp Blatter, Türkiye'nin evsahipliğinde 21 Haziran-13 Temmuz'da düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın resmi açılışına katılıp başlama vuruşunu yapacak.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, resmi açılışa katılacak Blatter, 21 Haziran Cuma günü Kayseri'de Küba ile Kore Cumhuriyeti arasında oynanacak turnuvanın açılış maçı ile Nijerya-Portekiz karşılaşmasını da izleyecek.

Türkiye'yi ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Blatter, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın, FIFA'nın en eski ikinci turnuvası olduğunu belirterek, ''24 takımın mücadele ettiği bu turnuvada, geleceğin futbol yıldızlarının ortaya çıktığını görürüz. FIFA Başkanı olarak, ben de karşılaşmalar başladığı zaman Türkiye'de olmayı önemli görüyorum'' ifadelerini kullandı.

Blatter'in, Türkiye'deki programının ardından 2013 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nın son haftasını takip etmek üzere Brezilya'ya döneceği belirtildi.