İsveç Milli Takımı'na Süper Lig damgası!

İsveç Milli takımı teknik direktörü Eric Hamren'in, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapmasında yapılacak mücadeleler için açıkladığı kadroda Türkiye'den 5 isim yer aldı.

İsveç Milli Takımı'na Süper Lig damgası!
İsveç Milli Takımı'na Süper Lig damgası!
GİRİŞ 22.05.2013 16:58 GÜNCELLEME 22.05.2013 16:58

2014 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu'nda bulunan İsveç Milli takımı, 7 Haziran'da Avrusturya ile deplasmanda ve 11 Haziran'da ise kendi sahasında Faroe Adaları'nı konuk edecek. İsveç Milli takımı teknik direktörü Eric Hamren, İsveç için oldukça önemli olan bu karşılaşma için Milli takım kadrosunu açıkladı.

Süper Lig'de yer alan Andreas Isaksson, Jimmy Durmaz, Johan Elmander, Erkan Zengin ve Samuel Holmen'in de yer aldığı kadro şu isimlerden oluşuyor:

Andreas Isaksson, Johan Wiland, Kristoffer Nordfeldt, Rasmsus Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Lustig, Per Nilsson, Jonas Olsson, Behrang Safari, Oscar Wendt, Jimmy Durmaz, Rasmus Elm, Johan Elmander, Samuel Holmén, Tobias Hysén, Zlatan Ibrahimovic, Alexander Kacaniklic, Kim Källström, Sebastian Larsson, Anders Svensson, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom ve Erkan Zengin.

Dünya Kupası Elemeleri C Grubu'nda bulunan İsveç, 16 puanlı lider Almanya'nın ardından Avrustarya ile beraber 8 puanda ve averajla 3. sırada yer alıyor.