Bolivya, Arjantin'e kafa tutamadı!

2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri mücadelesinde Bolivya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Karşılaşma iki ekibin karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi.

Bolivya, Arjantin'e kafa tutamadı!
Bolivya, Arjantin'e kafa tutamadı!
GİRİŞ 27.03.2013 09:03 GÜNCELLEME 27.03.2013 10:51

2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri mücadelesinde Bolivya, Arjantin'i konuk etti.

Hernando Siles Stadı'nda oynanan, Enrique Roberto Osses'in düdük çaldığı karşılaşmada iki takım da birer puana razı oldu. Bolivya'nın golünü 25. dakikada Moreno kaydederken, yıldızlar topluluğu Arjantin'in beraberlik sayısını ise 44. dakikada Banega kaydetti.

Mücadeleye istekli başlayan ev sahibi Bolivya, maçın henüz 25. dakikasında sürpriz bir gole imza attı. Arjantin cephesinde soğuk duş etkisi yaratan bu gol, Marcelo Moreno'nun ayağından geldi. Gelen bu golün ardından savunmasına kapanan ev sahibi ekip, skoru koruyamadı ve Banega'nın golüne engel olamayarak soyunma odasına 1-1'lik skor ile gitti.

İkinci yarıda her iki takımın hocası skoru değiştirmek adına oyuna müdahele etmelerine rağmen, istedikleri sonucu elde edemediler. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca, Bolivya ve Arjantin sahadan 1-1'lik skor ile ayrıldı.

Alınan bu sonucun ardından Arjantin puanını 24 yaparak liderliğini sürdürürken, Bolivya ise puanını 9'a yükselerek Paraguay ile son sırayı paylaştı.