İşte UEFA'nın Meireles kararı!

BATE Borisov maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Meireles için UEFA'dan indirim bekleyen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

İşte UEFA'nın Meireles kararı!
İşte UEFA'nın Meireles kararı!
GİRİŞ 07.03.2013 13:25 GÜNCELLEME 07.03.2013 20:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

UEFA, Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles'in 3 maçlık cezasıyla ilgili kararını açıkladı.

UEFA, Fenerbahçeli Raul Meireles'in BATE Borisov ilk maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle aldığı 3 maçlık cezaya yapılan itirazı reddetti ve cezayı onadı. Meireles, Viktoria Plzen maçlarında oynayamayacak.

KAYNAK: HT SPOR
YORUMLAR 14
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler ne kadar konusup bogazlarını yırtarlarsa yırtsınlar gercek gızlenemez..... tarih feneri şike yapıp türlü dalaverelerle aklanan bir takım olarak yazacak maalesef....
    Cevapla
  • selahattin sağlam 11 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın...lütfen...yeter...... Yahu arkadaş avrupada gavur bir takımı yenmişiz, siz devamlı fener düşmanlığı yapıyorsunuz, bide birbirimize destek olalım da olmaz mı.
    Cevapla
  • ENGİN GÜNEŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    enteresan:)). halitbinvelit şike defteri kapandı doğru allem kullem ettiler kılıfına uydurdular ya vicdanen nasıl olacak bak şikeden dolayı ben masumum diyenler acı çekiyor istersen araştır :))))
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    fb ..düşmanları ......şike olayı bitmiştir...... ....hadeeee hadeeee! ...anca gidersiniz ......ohhhh 60 ,70 ,90 ,Yüüüüz ......:):):):):)..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    aslan şen? yargıtayın onayı UEFA,yı TFF Tahkimi bağlamaz .....Anayasaya göre futbol il e ilgili şike vs.. cezalarda..TFF ve Tahkim yetkilidir ...gerisi hikaye.... ......mahkemenin aldığı veya yargıtayın kararları hikaye kendileri çalr kendileri oynarlar şike veya spor suçları onları ilgilendirmez zaten çete suçuna dayandırmaya kalktılar ama zaten 16.ncı ağır ceza mahkemesi şike suçlarını 5 yıl erteledi bu şu demek 5 yıl içinde aynı suçdan ceza olmaz ise hiç suç işlenmemiş gibi sayılacak..yani kısaca sporla ilgili davalara bakamayacakları için bu karar alındı,biraz bir şeyler öğren? bak sözde şike suçu işleyen fenerbahçe çatı çatır uefa,da oynuyor bre cahil?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle