Aziz Yıldırım: Bu işi devlet çözer!

Fenerbahçe'nin taraftarların sahaya havai fişek atması nedeniyle 1 maç ceza seyircisiz oynama cezası almasının ardından Aziz Yıldırım çileden çıktı: Bu işi ben ya da yönetim kurulum değil, sadece devlet çözer!

Aziz Yıldırım: Bu işi devlet çözer!
Aziz Yıldırım: Bu işi devlet çözer!
GİRİŞ 28.02.2013 09:23 GÜNCELLEME 28.02.2013 12:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cezalara ilk tepkiyi Başkan Aziz Yıldırım verdi: Geçen yıl 5 maç ceza aldık. BATE sonrası şimdi Plzen de seyircisiz. Kaybımız 30 milyon Euro. Bu durumlarda bir şeyler yapması gereken tek kurum devlet!

Gündeme damga vuran cezalarla ilgili ilk tepkiyi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım verdi. Geçen sezon ile birlikte şu ana kadar 7 maç ceza aldıklarını hatırlatan Sarı-Lacivertliler'in patronu şunları söyledi: Geçen sezon 5, sonra BATE, şimdi Plzen maçı. 7 maçtaki kaybımız neresinden bakarsanız bakın 30 milyon TL. Herkes büyük transfer bekliyor bizden, bu da hakları. Fakat aldığımız cezaları görüyorsunuz. Şimdi bu 30 milyonu kapatmaya çalışacağız. O paralar kasamızda kalsa biz de transferde kullanırız. Gerçek Fenerbahçe taraftarı transfer bekliyor ama demek ki beklemeyenler ya da istemeyenler de var... 6222 sayılı bir kanun var ama uygulanıyor mu? Bu durumda bir şeyler yapması gereken tek kurum var; devlet. Bu işi ben ya da yönetim kurulum değil, sadece devlet çözer.

FANATİK 

YORUMLAR 5
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    devlet,. fenerbaba türbesi değil, canın sıkıldıkça gidip mum yakacaksın.. başkansan kendi sorunlarını kendin çözeceksin.. yoksa başkanlığının ne anlamı var...
    Cevapla
  • Emre G. 11 yıl önce Şikayet Et
    KESER. Keseri Bildin mi ? Hani derler ya keser döner sap döner diye ! Herkez hak ettiğini bulur. Utanmadan devletten yardım istemiş bide. Utanacak sıfat var mı ki sende ?
    Cevapla
  • sebahattin cebi 11 yıl önce Şikayet Et
    oldu canım. ısıne gelınce yargıya,anayasaya kafa tut,sıkısıncada aman devlet canım devlet zaten devletınde baska ısı yok sızın coluk cocuk ıslerınızle ugrasır.....bence az bıle sız sıradakını gorunce napcanız yakındır sıke davası sonucları acıklanması bunlar artcı debremlerı
    Cevapla
  • eren göktuğ 11 yıl önce Şikayet Et
    oooo iyi valla. sen topla milleti stadın önüne, sonra da devlet çözsün oh ne ala.
    Cevapla
  • Doğru söz 11 yıl önce Şikayet Et
    Niye ki ?. Siz fenevbahçe çamurhiyeti olarak kendi işiniz kendiniz çözersiniz. uefa'da işinizi yapacak bi tüpçü bulamadınız mı ?
    Cevapla