FB'de Salih Uçan tarihe geçti!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı bir Avrupa Kupası mücadelesinde ilk 11'de forma giyen en genç oyuncuların arasına girerek büyük bir başarıya imza attı .

FB'de Salih Uçan tarihe geçti!
FB'de Salih Uçan tarihe geçti!
GİRİŞ 22.02.2013 07:53 GÜNCELLEME 22.02.2013 07:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, orta alandaki eksikler nedeniyle genç futbolcu Salih Uçan'a 11 kişilik kadroda yer verdi. Kocaman, Meireles'in ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Emre Belözoğlu'nun UEFA listesinde bulunmadığı için görev alamaması nedeniyle genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Salih bu maçla birlikte ilk kez Sarı-Lacivertli formayla bir Avrupa Kupası mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkarken aynı zamanda tarihe geçti.

Salih dünkü maçla birlikte Fenerbahçe formasını Avrupa Kupası'nda giyen en genç beşinci oyuncu oldu. Daha önce Yüksel Kepoğlu 17 yaşındayken Göteborg'a, Recep Niyaz 17 yaşındayken Mönchengladbach'a, Müjdat Yetkiner 19 yaşındayken Bulgar Bereo'ya Cem Pamiroğlu ise 19 yaşındayken Macar Videotan'a karşı ilk 11'de oynamıştı. 19 yaşındaki Salih dün ilk 11'de forma giyip orta sahada görev yaptı.

(fanatik.com.tr)

 

YORUMLAR 1
  • kazım gürler 11 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin de ayağına basmasınlar. tarihe geçtiği şeye bak 19 yaşında ilk onbirde maça başlamış messi barselonada o yaşlarda dünyada yılın futbolcusu ödülünü almıştı
    Cevapla