Saraçoğlu'nda paraşütle yabancı madde!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Belarus'un BATE Borisov takımını ağırladı. Saha olayları nedeniyle cezalı olan Fenerbahçe, karşılaşmada seyirci desteğinden yoksun mücadele etti.

Saraçoğlu'nda paraşütle yabancı madde!
Saraçoğlu'nda paraşütle yabancı madde!
GİRİŞ 22.02.2013 03:00 GÜNCELLEME 22.02.2013 03:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karşılaşmada dakikalar 54'ü gösterirken ilginç bir an yaşandı. Sahaya stat dışından havai fişek atıldı.

Havai fişeklerin ardından da küçük paraşütlerle saha içerisine bir anda yanıcı maddeler inmeye başlayınca karşılaşmanın hakemi Gautier maçı durdurdu.

Stat içinde duman oluşurken, yanıcı maddenin üzerine düştüğü büyük boyuttaki Türk Bayrağı'nın bir köşesi yanmaya başladı.

Stat görevlileri bayrağın yandığı noktaya müdahale ederek küçük çaptaki alevi söndürdü. Maç bir dakikalık duraksamanın ardından tekrar devam etti.

Yaşanan bu olayların ardından Fenerbahçe'ye ceza gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • alperfatih sılam 11 yıl önce Şikayet Et
    devam basın. boy boy gösterın kı fb ceza alsın bır yunan kadar olamadık bu tıp olaylarda reklama gırıyorlar hemen biz ise İsviçre maçında olduğu gıbı kımın basını olduğunu bılmeyen basınımz sayesınde hep cezalar alıyoruz devam edın özgür basınımız ceza alana kadar enden boydan gösterın
    Cevapla
  • Barış BayBars 11 yıl önce Şikayet Et
    Düşüncesiz Taraftarlık. Bunlar kafaya futbol u değil TOPU soktukları için Beyin e yer kalmamış.
    Cevapla
  • acıl6969 11 yıl önce Şikayet Et
    BU AKILLILARA NE DENİR. futbolsever arkadaslar bu duruma sizce ne denir. şimdi bunu sahaya atan arkadas ben fenerbahceliyim diyordur belkide bence bu kişi fenerbahcelı hatta sporsever dahi olamaz. zaten sporsever takımına zarar vermez. şu güzelim maçı zaten seyirci desteği olmadan oynadılar belkı de seyirci desteği olsa fark atacaktık. yazıktır günahtır, yapmayın.
    Cevapla
  • guzelyorum 11 yıl önce Şikayet Et
    işte türk milletinin zekası. Bu olaya çok güldüm. Rüzgârın hızını falan çok güzel ayarlamışsınız. Kafanızı güzel yerlere çalıştırın. Ülkeye fayenız olur hiç olmazsa. Olayın siyasi tarafı da var. MHP Şöyle diyebilir. PKK maçta Türk bayrağını yaktı. Bir de guinness boyutu var. Taraftarsız oynanan maçta yine taraftar yüzünden ceza yiyen tek takım fenerbahçe.
    Cevapla
  • Bayram Ismail Ocak 11 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlık. Bunları yapan şimdi gerçek taraftar mı?Başları göğe erdi mi acaba?....Koskoca takıma seyircisiz maç oynattılar, yine vicdanları sızlamadı yine devam ettiler!.....Helal olsun size!.......Bravo.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle