Belhanda önümüzdeki hafta imzayı atabilir

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Belhanda, herhangi bir kulüp ile anlaşması durumunda Fas Milli Takımı'ndan 48 saat sürüyle imza izni aldı.

Belhanda önümüzdeki hafta imzayı atabilir
Belhanda önümüzdeki hafta imzayı atabilir
GİRİŞ 17.01.2013 16:08 GÜNCELLEME 17.01.2013 16:08

Fenerbahçe'nin en büyük transfer hedefi olan Belhanda'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Belhanda ile prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertli yönetim Montpellier Başkanı Louis Nicollin ile ödeme planı konusundaki görüşmelerini sürdürüyor.

Nicolin'in ''Fenerbahçe bonservis ücretini taksitli ödemek istiyor'' açıklamasının ardından bir açıklama da Belhanda cephesinden gelmişti. Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığını dile getiren Belhanda, sarı-lacivertli kulübün kendisine Montpellier'den aldığı ücretin üç katını ödeyeceğini dile getirmişti.

Fas basınına Fenerbahçe hakkında flaş bir açıklama yapan Belhanda, sonunda Montpellier'e de rest çekti. Fas sitesi Maroc Football'un haberine göre, Belhanda, herhangi bir kulüp ile anlaşması durumunda Fas Milli Takımı'ndan 48 saat sürüyle imza izni aldı.

Belhanda ile el sıkışan Fenerbahçe, Montpellier Başkanı Louis Nicollin ile ödeme takvimi konusunda el sıkışırsa Faslı yıldıza önümüzdeki haftaiçi resmi imzayı attıracak.