Ziegler: Fenerbahçe beni büyüledi

İsviçreli Reto Ziegler İstanbul'da bulunduğu geçen sezonu unutamadığını söyledi, ''Fenerbahçe beni büyüledi ve kalbimin takımı oldu. Birgün dönme imkanım olursa tereddüt etmem'' dedi.

Ziegler: Fenerbahçe beni büyüledi
Ziegler: Fenerbahçe beni büyüledi
GİRİŞ 17.01.2013 12:46 GÜNCELLEME 17.01.2013 12:46

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Reto Ziegler sarı lacivertliler ile ilgili sıcak açıklamalar yaptı.

İçinde bulunduğumuz ara transfer sezonunda ismi bir kez daha Fenerbahçe ile geçmeye başlayan ve sarı lacivertlilerin alteratif isimleri arasında yer alan 26 yaşındaki sol bek İsviçre basınına yaptığı açıklamalarda, 'Fenerbahçe benim hayatımın kulübü' dedi.

Son olarak Rus Lokomotiv Moskova ekibine kiralık olarak giden ve hala Juventus'un oyuncusu olan Ziegler 2011-12 sezonunda Türk takımında kiralık olarak forma giydiğini hatırlatarak, ''Fenerbahçe kısa sürede kalbimin takımı oldu. Taraftarların takımlarına bağlılığı inanılmaz. İstanbul'dayken ben de bu rüzgara kapıldım. Türkiye müthiş bir futbol ülkesi.

Açıklaması gerçekten güç. Oyuncuya saygı duyuyor ve seviyorlar. Orada çok güzel zamanlar geçirdim. Kısacası Fenerbahçe beni büyüledi. Birgün tekrar sarı lacivertli formayı giyme imkanı doğarsa bu fırsatı kaçırmayacağımı herkes bilsin'' dedi.

Ziegler de sarı lacivertli formayı giydiği dönemde Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanmıştı. Özellikle gelmesinin ardından kısa bir süre geçmesine karşın Lefter'in tabutunu taşıyanlar arasında olması ve oldukça duygulu anlar yaşaması ile Galatasaray filelerine attığı golle sarı lacivertli tribünlerin gönlünde yer edinmişti.