Fenerbahçe'ye iki dev rakip çıktı!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Montpellier'nin 10 numarası için PSG ve Anzhi teklif yaptı.

Fenerbahçe'ye iki dev rakip çıktı!
Fenerbahçe'ye iki dev rakip çıktı!
GİRİŞ 10.01.2013 08:52 GÜNCELLEME 10.01.2013 08:52

Aykut Kocaman'ın isteği üzerine uzun süredir Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak için uğraşan Fenerbahçe yönetiminin rakipleri her geçen gün artıyor. Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe'in internet sitesinde yer alan habere göre ise, Faslı Belhanda için PSG ile Anzhi de sırada...

Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak adına Avrupa'nın dev kulüpleri ile kıyasıya yarışan sarı lacivertlilerin bu aşamadan sonra futbolcuyu kadrosuna katıp katamayacağı ise merak konusu oldu. Ancak girişimleri konusunda geri adım atmadı.

‘15 MİLYON EURO İYİ BİR TEKLİF OLUR'

Sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz günlerde büyük çaba gösterdiği transferi bir an önce gerçekleştirmek adına girişimlerde bulunmuştu.

Ancak Faslı 10 numara Younes Belhanda konusunda atılan adımların, erkenden medya organlarına sızması ve yöneticiler tarafından dillendirilesi, gelişmeleri çıkmaza sokmuştu.

Tüm bu olanlar üzerine bir açıklama yapan Fransız Montpellier Kulübü'nün Başkanı Louis Nicollin ise, Faslı futbolcunun transferi konusunda çarpıcı ifadeler kullanırken; “Younes Belhanda, takımdan gitmek istiyor ve ben buna izin verdim. Fiyata gelecek olursak, 15 milyon Euro'luk bir teklif iyi olur” demişti.

KAYNAK: HÜRRİYET