Fenerbahçe kulübünde CEO dönemi

Fenerbahçe Kulübü, Hakkı Hasan Yılmaz'ı Üst Yönetici (CEO) olarak görevlendirdi.

Fenerbahçe kulübünde CEO dönemi
Fenerbahçe kulübünde CEO dönemi
GİRİŞ 09.01.2013 08:57 GÜNCELLEME 09.01.2013 08:57

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı tarafından yapılan açıklamaya göre, bir süreden beri üzerinde çalışılan kurumsal yapılanmanın bir aşaması olarak Hakkı Hasan Yılmaz, CEO olarak görevlendirildi.

Yılmaz'ın, yönetim kuruluna bağlı olarak Fenerbahçe Kulübü ile bağlı iştirak ve şubelerinde ''Sorumlu İcra Komitesi Başkanı'' olarak görev yapacağı bildirildi.

Açıklamada, Hakkı Hasan Yılmaz hakkında şu bilgilere yer verildi:

''Ankara'da 1957 yılında doğan Yılmaz, 1979 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Hakkı Hasan Yılmaz, 2002 yılında KOÇ Holding Gıda, Perakende ve Turizm Başkanı olarak atandı. Bu süre içerisinde 21 KOÇ şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2005 yılından itibaren KOÇ Üniversitesi'nde farklı dersler verdi, MBA ve EMBA programlarına destek oldu. 2010-2012 yılları arasında HÜRRİYET Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş CEO-İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptı, halen aynı şirketin yönetim kurulu üyesidir. 2012 yılı Haziran ayı itibari ile MİGROS Ticaret A.Ş'ye bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmıştır. Aynı zamanda MUDO Danışma kurulu üyesidir.''