FB'nin menajeri Benat için İspanya'da

Real Betis, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Benat Etxebarria'nın bonservis bedelini açıkladı.

FB'nin menajeri Benat için İspanya'da
FB'nin menajeri Benat için İspanya'da
GİRİŞ 07.01.2013 13:09 GÜNCELLEME 07.01.2013 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga takımlarından Real Betis'in yıldız futbolcusu Benat Etxebarria fiyatı belirlendi. Real Betis Teknik Direktörü Pepe Mel, 20 milyon euro getiren kulübün Benat'ı transfer edeceğini açıkladı.
EPL takımlarından Liverpool, Manchester City'nin yanı sıra Valencia ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Benat için AS Gazetesi'nde Joseph Omurga iddialı bir haberin altında imza attı.

Real Betis'in Benat için 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediğini belirten Joseph Omurga, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın İspanya'ya gelerek transfer için Sevilla ile masaya oturacağını ve sarı-lacivertli kulübün bu transer içim 8 milyon euroluk bir teklif hazırladığını iddia etti.

Daha önce Benat için yapılan 8 milyon eurodan daha yüksek teklifleri geri çeviren Real Betis'in Fenerbahçe'nin de teklifine olumsuz yanıt vereceğinin altı çizildiği haberde; İspanyol yıldız için Alman takımı Wolfsburg'un da nabız yokladığı belirtildi.

Real Betis ile 2013-2014 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Benat, İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque tarafından milli takım kadrosuna seçildi. Şu ana kadar İspanya formasıyla 3 maça çıkan Benat, bu sezon Betis formasıyla çıktığı 15 lig maçınad 4 gol 5 asist yaptı.

(sporx)

 

YORUMLAR 1
  • orhan yaşar 11 yıl önce Şikayet Et
    atın paralar yabancıya.. başarısızlıkları ruhsuzlukları örtün transferlerle. faydasız, takım dengesini bozan, başarıya doymuş, koşmayan, takım kurun.
    Cevapla