Tahkim'den Fenerbahçe'ye Meireles müjdesi

Galatasaray derbisinde Halis Özkahya'nın kırmızı kart gösterdiği Raul Meireles için Fenerbahçe yönetiminin talep ettiği duruşmalı toplantı kabul edildi.

Tahkim'den Fenerbahçe'ye Meireles müjdesi
Tahkim'den Fenerbahçe'ye Meireles müjdesi
GİRİŞ 22.12.2012 06:33 GÜNCELLEME 22.12.2012 11:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, bugün TFF'ye giderek Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı toplantı talep ederken bu mahkemenin yarın gerçekleşeceği belirtildi. Portekizli oyuncu ile birlikte bazı yöneticiler ve kulüp avukatlarının da duruşmada olacağı, ancak maçın hakemi Halis Özkahya'nın bu toplantıya katılmasına MHK'nın izin vermediği öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, Meireles'in hakeme tükürmediğini ispat eden görüntüleri Federasyon'un kurullarına ilettiği ve 12 maçlık cezada indirime gidileceğinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo toplantı düzenleyip meirelese destek verdiğini duyurdu ise bu türk futbolu için rezaletdir....... .....böyle yıldızlar bir daha türkiyeye gelirmi? .....avrupa spor basınını izlerken utandım..yazık dünyaya rezil olduk!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    hakemler böyle bile bile hata yapıyor ama ört bas ediliyor ceza almıyorlar..... ...ama onlara bu cesaret veriyor yine yapıyorlar bumu adalet!!!..bu sahte rapor düzenlemeye girer ve kişilik haklarına hakaretdir..böyle hakemlere ağır cezalar verilsin?..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ne müjdesi? meireles tükürmediği halde tükürdü diye yalan rapor düzenleyen hakeme ne olacak!!!!!.... ...meirelesin bu hakemi dava etmesi lazım!! ...böyle hakemler böyle pdfk olduğu sürece türk futbolu bir yere gidemez ve dünyaya rezil oluruz!?.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    eğer tükürmediyse. adam tükürmemiş işte görüntülerle sabit, uzaydamı yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • virdis moment 11 yıl önce Şikayet Et
    yorumcuların hepsi diyorki oyuncu hata yapmıyacak,, sinirlerine hakim olacak,,yoksada cezasına razı olacak,,. peki ya hakemlerin hatasını kim çekecek,,bir futbolcunun geleceğini, dolayısıyla takımın bir yıllık emeğini iki dudağı arasında bulunduran hakemlere kim dur diyecek,, onlara kim ceza uygulayacak,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle