Avrupa, Raul Meireles'i konuşuyor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gördükten sonraki davranışları nedeniyle 12 maç ceza alan Meireles olayı, Avrupa'da geniş yankı uyandırdı.

Avrupa, Raul Meireles'i konuşuyor
Avrupa, Raul Meireles'i konuşuyor
GİRİŞ 21.12.2012 17:21 GÜNCELLEME 21.12.2012 17:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa spor basınının, önde gelen internet siteleri, Meireles'e verilen 12 maçlık cezaya geniş yer ayırdılar.

İngiltere'den BBC Sport ana sayfasından bu gelişmeyi duyururken, İspanya'nın Marca Gazetesi'nin internet sitesi yaşananların görüntülerine yer verdi.

Portekiz'den Abola, Fransa'dan L'Equipe ve Macaristan'dan Nemzeti Sport da Meireles'e verilen bu cezayı 'flaş haber' olarak yayınladı.

 

 

 

YORUMLAR 3
  • ankaralı 11 yıl önce Şikayet Et
    bizde. bizde senin gibi taraftarlar yüzünden; senin gibi at gözlüğü takmış taraftarlara ve tuttuğu takımlara karşı aynı duyguları besliyoruz. garip gurebanın hakkını yerseniz böyle aheste aheste çıkarırsınız işte,
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    merkez hakem kurulu ve pdfk,dan nefret ediyoruz!!!!!!!!!!...... .....hepsini ALLAH,a havale ediyoruz!!!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    işte dünyaya rezil olduk!!! bu türk futbolunun nasıl bir zihniyetdeki insanların elinde olduğunun açık delilidir...... ..böyle yıldız oyuncular nadir gelir ? avrupadaki yıldız oyuncular ,meirelese yapılan bu haksızlığı görünce nasıl gelsinler türkiyeye? yazıklar olsun türk futboluna leke çalan pfdk,ya ,esasında bu kurulun adı profesyonel rezillik kurumu olmalı?!!!
    Cevapla