Fransa basını: Sneijder F.Bahçe'yi seçti

Fransa'nın saygın gazetesi L'equipe'nin yanı sıra, İtalya'nın İl Messaggero gazetesi de, Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye gideceğini yazdı.

Fransa basını: Sneijder F.Bahçe'yi seçti
Fransa basını: Sneijder F.Bahçe'yi seçti
GİRİŞ 05.12.2012 11:03 GÜNCELLEME 05.12.2012 11:03

Fenerbahçe, transfer dünyasını bir kez daha sarsmaya hazırlanıyor. Avrupa medyasında günlerdir dile getirilen Fenerbahçe-Sneijder flörtü, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecana neden olurken, Fransızlar'ın saygın spor gazetesi L'equipe, bu heyecanı doruğa çıkaracak bir haber yayınladı.

''Sneijder Fenerbahçe'yi seçti" başlıklı flaş haberde ''Anzhi'yi reddeden 28 yaşındaki oyuncunun tercihi Fenerbahçe olacak'' denildi.

Kadro dışı kaldığı İnter'le köprüleri atan Hollandalı yıldızla ilgili gelişmeler İtalya'da daha da yakından takip ediliyor.

Ancak İtalyan medyasının iddiaları birbirinden oldukça farklı. İl Messaggero gazetesi manşetten verdiği haberde, ''Menajeri Soren Lerby'nin elinde Fenerbahçe'nin cazip önerisi var. Sneijder'in ilk tercihi Türk kulübü olacak'' diye yazarken, Corriere della Sera gazetesi ise bu futbolcunun PSG'ye transfer olacağını ileri sürdü.