Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği 11'i

Spor Toto Süper Lig'de yarın kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ankara temsilcisi karşısında 3 puan hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği 11'i
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği 11'i
GİRİŞ 24.11.2012 13:06 GÜNCELLEME 24.11.2012 19:18

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Olympique Marsilya'yı 1-0 yenerek, gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen sarı-lacivertliler, ligde de Gençlerbirliği'ni kendi saha ve seyircisi önünde mağlup edip, zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Ligde Kadıköy'deki maçta başarılı sonuçlar elde eden Fenerbahçe, bu sezon evinde yaptığı 6 maçta 4 galibiyet, birer mağlubiyet ve beraberlik aldı.

-Kocaman ve Caner Erkin cezalı-

Fenerbahçe'de cezalı olan teknik direktör Aykut Kocaman ile Caner Erkin, Gençlerbirliği maçında görev yapamayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen hafta yapılan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçından sonra Kocaman'a, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı, Caner'e ise aynı maçta ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası vermişti.

-Caner'in yerine Stoch-

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçında cezalı olan Caner'in yerine Stoch'un forma giymesi bekleniyor.

Eskişehirspor ve Olympique Marsilya maçlarında aynı 11 ile mücadele eden sarı-lacivertlilerde yarınki maçta Caner dışında kadroda değişiklik beklenmiyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Cristian, Stoch, Sow.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

AA