F.Bahçe son antrenmanını da yaptı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda deplasmanda Olympique Marsilya ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

F.Bahçe son antrenmanını da yaptı
F.Bahçe son antrenmanını da yaptı
GİRİŞ 21.11.2012 22:53 GÜNCELLEME 21.11.2012 22:53

Fransız ekiple yarın deplasmanda karşılaşacak sarı lacivertliler, son çalışmasını maçın oynanacağı Velodrome Stadı'nda yaptı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolcularıyla saha ortasında yaptığı toplantının ardından başlayan antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Sarı lacivertli takımın antrenmanını kafileyle Marsilya'ya gelen yöneticiler ve delegasyon da izledi. Delegasyonda yer alanlar, antrenman için sahaya çıkarken futbolcuları alkışladı.

Antrenmanın başında Fenerbahçe formalı minik taraftarlar teknik direktör Aykut Kocaman ve kaleci Volkan Demirel'e çiçek verdi.

Fenerbahçe'nin yarınki mücadelede Olympique Marsilya karşısına Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Caner Erkin ve Sow'dan oluşan 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Bu arada yarınki maç öncesi Velodrome Stadı'nın üzerinin kapatılması için yapılan inşaat çalışmaları da sürüyor. 40 bin seyirci kapasiteli statta süren çalışmalar nedeniyle yarınki maçta bazı tribünlerin kullanılmayacağı belirtildi.

KAYNAK: AA