Gökhan Gönül temkinli konuştu

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda lider olmalarına rağmen henüz bir şey kazanmadıklarını, yarın Olympique Marsilya ile yapacakları maçın önemli olduğunu ifade etti.

Gökhan Gönül temkinli konuştu
Gökhan Gönül temkinli konuştu
GİRİŞ 21.11.2012 22:49 GÜNCELLEME 22.11.2012 07:31

Gökhan, yarınki karşılaşmanın oynanacağı Velodrome Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Olympique Marsilya maçının gruptan çıkmayı garantilemek ve grup liderliği için bir fırsat olduğunu vurgulayan Fenerbahçeli futbolcu, ''Grubumuzda ikinci ve üçüncü sıradaki takımlara 5'er puan fark atmamıza rağmen kazanılmış bir şey yok. Bunun farkındayız. Önümüzde bir üst tura çıkmak, olursa da liderliği garantilemek için bir fırsat var. Bizim için olduğu kadar, rakibimiz için de çok önemli bir maç. İnşallah kazanan taraf biz oluruz'' diye konuştu.

Grup maçlarına başlarken, 5. maçlar öncesi 10 puanla liderliği düşünüp, düşünmedikleri sorulan Gökhan, ''Biz hiçbir şekilde puan hesabı yapmadık. Bu gruptan nasıl çıkarız hesabını yaptık. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Yarın da kazanırsak, lider bir şekilde gruptan çıkarız'' dedi.

Takımın sağ bekinde görev yaptığı, ancak ofansif anlamda da katkısı olduğunun hatırlatılması üzerine sarı lacivertli oyuncu, ''Tabii ki benim oyun stilim bu şekilde. Dünyanın kabul ettiği sağ bek ve sol bekler için istenilen şey bu şekilde. Oyun stilim de buna yatkın. Hocam da bana sahada görev veriyorsa onun da kafasında istediği şekilde oynayan bir Gökhan olarak görünüyorum diye düşünüyorum'' değerlendirmesini yaptı.

 

KAYNAK: AA