Eski GS'li Keita F.Bahçe'ye geliyor iddiası!

Sarı-lacivertli ekipte ara transfer öncesi büyük sürpriz. Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımı, Bienvenu'ye karşılık, kadro dışı bıraktığı eski G.Saraylı Abdul Kader Keita'yı önerdi

Eski GS'li Keita F.Bahçe'ye geliyor iddiası!
Eski GS'li Keita F.Bahçe'ye geliyor iddiası!
GİRİŞ 13.11.2012 09:32 GÜNCELLEME 13.11.2012 09:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldürmeye başlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde hareketli günler geçirecek gibi görünüyor. Bunun ilk işaretleri gelmeye başladı bile. Suudi Arabistan'ın Al İttihad kulübü, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı ve sürpriz bir şekilde Bienvenu-Keita takası önerisinde bulundu. Fenerbahçe, forma şansı bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak isteyen ve bu düşüncesini açıkça söyleyen Bienvenu'yü verip daha yararlı olacağı düşünülen Keita'yı almaya önce sıcak baktı; ancak Arap kulübünün 600 bin euro da para talep etmesi jet takasın gerçekleşmesini önledi.


Bu parayı vermek istemeyen Fenerbahçe, bire bir takastan yana olduğunu bildirdi. Sarı-lacivertli yönetim, 31 yaşındaki Keita'ya karşılık 24 yaşındaki Bienvenu'yü verip bir de üstüne para ödemeyi kabul etmeyeceğini kesin bir dille belirtince Al İttihad kulübü geri adım attı ve yeni bir teklif hazırlamak için süre istedi. Bu arada Keita ismine Aykut Kocaman'ın da olumlu baktığı öğrenildi. Kanat organizasyonlarına büyük önem veren Kocaman'ın bu bölgede teknik kapasitesi yüksek ve süratli bir oyuncuya 'hayır' demediği ifade edildi. Fildişili Keita, 2009-10 sezonunda forma giydiği Galatasaray'da 27 maçta 5 gol kaydetmişti.

(fotomaç)

 

YORUMLAR 2
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle keitayı alması lazım fenerin. çok iyi bir transfer olur.. bir an evvel işi bitirin.
    Cevapla
  • orhan yaşar 11 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir takas olur.. eğer bienvenü yü alacak bir keriz çıkarsa kimle takas yaparsak yapalım.
    Cevapla