Aziz Yıldırım gönlündeki başkanı açıkladı

Lig TV'de önceki gece Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Aykut Kocaman'ın tavırları, Aziz Yıldırım'dan tam not aldı. Yıldırım, "İşte başkan olacak adam. Aykut bu koltuğa çok yakışır" dedi.

Aziz Yıldırım gönlündeki başkanı açıkladı
Aziz Yıldırım gönlündeki başkanı açıkladı
GİRİŞ 10.09.2012 12:08 GÜNCELLEME 10.09.2012 16:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın önceki gece Lig TV'de katıldığı Maraton programını Cemil Turan'ın da aralarında bulunduğu bir kaç F.Bahçeli ile birlikte izledi. Kendisine yöneltilen her soruya açıklıkla yanıt vermeye çalışan Kocaman'ın cevapları, duruşu ve tarzı Yıldırım'ı çok etkiledi.

Yıldırım'ın Kocaman'ın konuşması sırasında yanındaki dostlarına, "İşte F.Bahçe başkanı olacak adam. Ben gidince bu kulübün başına onu geçireceğim. İtalya'da şu an adını hatırlamadığım bir kulüpte bu model uygulanmıştı. Kulübün finansörü olan bir kişi vardı, başkanlığı da onun adına eski bir futbolcu yapıyordu. Aykut bu koltuğa çok yakışır" dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın bahsettiği modeli Lazio uygulamıştı. Kulübün o dönemdeki finansörü Sergio Cragnotti, İtalyan futbolunun efsane ismi Dino Zoff'u kulübün başkanlığına getirmişti.

Lig TV

YORUMLAR 3
  • Abdullah Hasanoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    hayır mı şer mi olur bilemem ama. aziz aga kendisini iyi bildiği için şimdiden yerine geçecek adamı arıyor. çünkü şikeden ceza aldı. adaylar arasında aykut, rıdvan, vs. vs. aziz aganın adamları olmalı ki gittikten sonra da uzaktan kumanda ile fb yi yönetsin. diktatörlük misali. bir türlü bırakamıyor koltuğu... yargıtayın kararından bu kadar emin olmasa fellik fellik yerine adam aramaz. ben varım daha der. dimi yani.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    çok zor ama....aykut başkan olsun trübünler boşalır!!!!!!??.... ....başkan şaşırmış yada yalan haber!!?....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    neeee?? aykut başkanmı?....sayın başkan başkan!?...fenerbahçeye resmen dinamit koyuyorsun?.... ..aykutla fenerbahçe resmen kaosa sürüklenir? ..başkanın niyeti üstelik taraftarları delirtmekmi!!!!!?..........
    Cevapla