Aziz Yıldırım: Aykut hocamıza güvenin

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarlardan yeni sezonda teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibine güvenmelerini, destek vermelerini istedi.

Aziz Yıldırım: Aykut hocamıza güvenin
Aziz Yıldırım: Aykut hocamıza güvenin
GİRİŞ 31.08.2012 14:54 GÜNCELLEME 31.08.2012 14:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan başyazısında, bir yılı aşkın bir süreden sonra dergideki yazısıyla taraftarlarla buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, ''Yaşamak zorunda bırakıldığımız bu sıkıntılı ve zorlu süreçte göstermiş olduğunuz mücadele ve desteğiniz için bir kez daha tüm kalbimle minnet ve şükranlarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Aykut Kocaman liderliğindeki futbol takımının, olağanüstü şartlarda gelişen 2011-2012 sezonunu çok başarılı bir şekilde geride bıraktığını vurgulayan Yıldırım, yazısında şunları kaydetti:

''Malum süreçte neredeyse dağılma noktasına getirilen bir futbol takımı, teknik heyetimizin ve Fenerbahçe formasını gururla taşıyan futbolcularımızın özverili ve örnek çalışmalarıyla yarım puan farkla şampiyonluğu kaçırmış, yıllar sonra Türkiye Kupası'nı kazanmış, Türkiye'de ilk kez düzenlenen Süper Final karşılaşmalarında ezeli rakiplerinin tamamına büyük üstünlük sağlamıştır. Geçen sene hemen hemen her branşta rastladığımız bu tabloyu yaratan herkesi Aziz Yıldırım olarak ayakta alkışlıyorum ki tüm camianın alkış seslerini o zamanlardan, Metris'ten beri duyagelmekteyim.''

-''Her şey Fenerbahçe için''-

Aziz Yıldırım, yeni transferlerin katılımıyla Fenerbahçe'nin milli takımlara en çok oyuncu gönderen ekip olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

''Öncelikle sizlerden bir kez daha tüm kalbimle rica ediyorum. Bu kadroya güvenin, bu çocukların arkasında durun. Fenerbahçemizi şampiyon yapan, kupa kazandıran Aykut hocamıza ve sadece başarı odaklı ekibine güvenin. Büyük bir özveriyle görev yapan yönetici arkadaşlarımıza güvenin. Onlar sizleri mutlu etmek için, gururlandırmak için çalışıyorlar. Bu takımın başarısı için çalışıyorlar. Bundan başka hiçbir arzuları, hedefleri yok. Sloganımız belli, her şey Fenerbahçe için, her şey Fenerbahçe'nin dünü, bugünü ve geleceği için.

Geçen yılki sayısız saldırıya hep birlikte göğüs geren camiamız bundan sonrasını da en güzel şekilde devam ettirecek birlik, bütünlük ve kenetlenme içindedir. Ancak unutulmamalıdır ki, tasarlanan süreç henüz bitmemiştir ve bu birlik ve beraberliği bozmak isteyenler halen işbaşındadırlar. Kulübümüze, yönetim kurulumuza, teknik ekip ve sporcularımıza yönelik sistemli saldırılar halen devam etmekte ve 3 Temmuz süreci sinsice yaşatılmaya devam etmektedir. Lütfen sizler de bu düşünceyle değerlerinize, kazanımlarınıza ve en önemlisi birbirinize sahip çıkın. Takımlarımıza, hocalarımıza, sporcularımıza, Fenerbahçe için çalışan herkese sahip çıkın.''

-''Yel kayadan kum alır''-

Tutuklu bulunduğu günlerde tek hayalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çubuklu formayla Fenerbahçe'yi bir kez daha görmek olduğunu belirten başkan Aziz Yıldırım, ''Kendi sahamızda oynadığımız ilk lig maçında bazıları bana, bizlere bu heyecanı, sevinci çok gördüler. Hepimizi üzdüler, kırdılar ve yine bölmeye kalkıştılar. Ama başaramadılar ve başaramayacaklar. Yel kayadan kum alır. Bu sürecin bu zihniyetin bize yaşatabileceği de odur'' ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, taraftarlardan ''Hep Destek Tam Destek'' sloganını yaşatmalarını ve tüm branşlara destek olmalarını istedi.

En büyük başarılarının Fenerbahçe'nin gerçek bir spor kulübü kimliğini gururla taşıması olduğunu kaydeden kulüp başkanı Yıldırım, 2012 Londra Olimpiyatları'na en fazla sporcu gönderen kulüp olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Aziz Yıldırım, olimpiyatlarda başarılı olan kendi sporcuları ve diğer Türk sporcularını da tebrik etti.

Amatör branşlara olan desteklerinin artarak süreceğini vurgulayan Aziz Yıldırım, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatı'nda mücadele eden sporculara da başarılar diledi.

YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    aykut güvenilecek hoca değil?.... ....alex,e hırsı yüzünden gavur inadı gibi orta sahada mehmet topal ve selçukda ısrar etmesi taraftarı çıldırtacak!...kulübe zarar verdiğinin hala farkında değilsiniz?....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    başkan başkan?...aykutun neyine güvenelim?.... ...sürekli yanlış kadro ile çıkıyor?...hataları yüzünden kulüp 30 milyon euro,dan oldu hala destek veriyorsunuz?..orta sahası ve oyun kurucusu olmayan bir takımla çıkıyor ve yönetim olarak bu yanlışın arkasında duruyorsunuz? yetti artık! ...alex ve cristian gibi sürekli hücumu golü düşünen yıldızları yedek bırakan bir teknik direktöre ..g ü v e n m i y o r u z!.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    başkan başkan?...aykutun neyine güvenelim?.... ...alex,e inadı yüzünden sürekli yanlış kadro ile çıkıyor?...hataları yüzünden kulüp 30 milyon euro,dan oldu hala destek veriyorsunuz?..orta sahası ve oyun kurucusu olmayan bir takımla çıkıyor ve yönetim olarak bu yanlışın arkasında duruyorsunuz? yetti artık! ...alex ve cristian gibi sürekli hücumu golü düşünen yıldızları yedek bırakan bir teknik direktöre ..g ü v e n m i y o r u z!.
    Cevapla