Bienvenü gidecek, o gelecek iddiası

Fenerbahçe'de Gaziantepspor ve Spartak Moskova maçının hazırlıkları devam ediyor, bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bienvenü gidecek, o gelecek iddiası
Bienvenü gidecek, o gelecek iddiası
GİRİŞ 24.08.2012 16:12 GÜNCELLEME 24.08.2012 17:00

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, sarı lacivertli takımın gündeminde İsveçli golcü John Guidetti var. Daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen genç futbolcunun transferi için sarı lacivertli yetkililer, Henry Bienvenu'nun bir başka takıma transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

CELTA VIGO GUIDETTI'YE TALİP OLDU

İspanyol takımı Celta Vigo, Bienvenu için Fenerbahçe'ye bir teklif verdi; ancak sarı lacivertli yetkililer, 1 buçuk milyon euro kiralama bedeli, ayrıca, yapılacak sözleşmede sezon sonu, 2 buçuk milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu olmasını istedi. İspanyollar, şartları ağır buldu ve bu transferden vazgeçti.

GENİŞ KADRODA KENDİSİNE YER BULDU

Bienvu'nun elden çıkartılmasını durumunda Fenerbahçe'nin öncelikli opsiyonu John Guidetti. Manchester City'de forma giyen golcü oyuncu, geçen sezon Hollanda Ligi Eredevise'de Feyenoord formasını, kiralık olarak, giymişti. Bu sezon ise City'nin geniş kadrosunda kendisine yer buldu, ancak 11'de oynama şansı zor gözüküyor.

Mancini, Guidetti'nin satış bedeli olarak 10 milyon euro talep ediyor.

KIZ ARKADAŞI KARARLARI ÜZERİNDE ETKİLİ

John Guidetti, daha önce Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Türkiye'ye ve Türk futbolunu iyi tanıdığını söylemişti.

Guidetti'nin kız arkadaşı Türkler'in olduğu bir mahallede büyüdü ve İsveçli golcünün Türkiye'de oynamasını istiyor. Guidetti, geçen sezon Süper Final'in son maçı olan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesini, sevgilisiyle birlikte statta izlemişti.