Fener'e İzmir havası yaramadı

Fenerbahçe, sezona beraberlikle başladı.. Sarı lacivertliler, İzmir'de geriye düştüğü Sanica Boru Elazığspor karşısında skora denge getirse de 10 kişi kalan rakibi karşısında galibiyet golünü bulamadı..

Fener'e İzmir havası yaramadı
Fener'e İzmir havası yaramadı
GİRİŞ 18.08.2012 03:14 GÜNCELLEME 19.08.2012 01:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sanica Boru Elazığspor: 1 - Fenerbahçe: 1

MAÇIN KARNESİ

Stat: İzmir Atatürk

Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Ekrem Kan

Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat, Kwasie, Bülent, Sezer, Murat (Dk. 77 Gökhan), Faubert (Dk. 73 Spahija), Köksal, Tum (Dk. 87 Feidouno)

Fenerbahçe: Mert, Orhan (Dk. 58 Mehmet Topuz), Bekir, Egemen, Caner, Kuyt, Selçuk (Dk. 75 Krasic), Mehmet Topal (Dk. 58 Cristian), Stoch, Alex, Sow

Goller: Dk. 50 Tum (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 64 Kuyt (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 65 Sedat (Sanica Boru Elazığspor)

Sarı Kartlar: Dk. 31 Sedat, Dk. 42 Bülent, Dk. 62 Sezer, Dk. 64 Murat, Dk. 86 Tum (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 51 Bekir, Dk. 75 Caner, Dk. 82 Alex (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın 8. dakikasında Fenerbahçe önemli bir gol fırsatından faydalanamadı. Stoch'un ara pasında ceza alanına hareketlenen Kuyt'un vuruşunda top Ivesa'nın da müdahalesiyle direğin yanından kornere çıktı.

16. dakikada Murat'ın sol kanattan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Tum'un etkisiz kafa vuruşunda top kaleci Mert'te kaldı.

21. dakikada Köksal'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortada Sedat'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

34. dakikada Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşu kullanan Alex, topu ceza alanına gönderdi. Oluşan karambolde sağ tarafta topa müdahale eden Orhan'ın vuruşunda kaleci Ivesa meşin yuvarlağı kornere çeldi.

44. dakikada Stoch'un pasında ceza alanı içinde Alex'in attığı şutta kaleci Ivesa meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

Sanica Boru Elazığspor, ikinci yarıya golle başladı. 50. dakikada Faubert'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Tum, gelişine sert ve düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-0. 

64. dakikada Fenerbahçe beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Stoch'un yaptığı ortada ceza alanına doğru giden top savunma oyuncusuna çarparak, ceza alanı içindeki Kuyt'un önüne düştü. Kuyt sert bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncular gol olduğu sırada Bülent'in sakatlık geçirmesinden dolayı hakem Tolga Özkalfa'ya itirazlarda bulundu. Bu sırada ilk yarıda sarı kartı bulunan Sedat, golden sonra ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Golden sonra sahaya giren Fenerbahçe formalı bir taraftar güvenlik güçleri tarafından saha dışına çıkarıldı.

81. dakikada Stoch'un ceza alanı dışında attığı sert şutta meşin yuvarlak yandan auta gitti.

82. dakikada topla birlikte ceza alanına girdikten sonra yere düşen Alex, hakem Tolga Özkalfa tarafından kendisini aldattığı düşüncesiyle sarı kartla cezalandırıldı.

84. dakikada sol kanattan seri hareketlerle ilerleyen Stoch, topu ceza alanı içine aktardı. Kuyt'un vuruşunda kaleci Ivesa topu kontrol etti.

Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Elazığspor-Fenerbahçe
GALERİYE GİT
YORUMLAR 15
  • sleutel slot 11 yıl önce Şikayet Et
    konya havası calsak oynarlarmı. ellerine 4 kasik hadi yavrum yandan yandan........ oooooooof haniyede benim 50 dirhem prasam pirasam
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    aykut çok hatalı bir kadro ile çıktı!!!!??.. ....son 20 dakikadaki kadroya bekiri alıp yobo,yuda katarsak orta sahada cristian,alex,show, forvetde kuyt (muhakkak santrofor oynaması lazım) sağda krasiç ,solda stoch olsa elazığ 5,lik olurdu?..ama aykut garip saçma bir kadro ile feneri durdurdu?..yazık!!!.
    Cevapla
  • NECDET DEMİRBAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    aykut istifa. bu aykut feneri geriye götürmekten başka bir şey yapmıyor. lafa lelince sanki morinho, işe gelince fos.orta sahaya hücuma dönük oyuncu alınması gerektiğini bilmiyorsa selçuk ,topal, baroniden medet umuyorsa fb ye yapacağı en güzle şey hemen istifa etmesi; henüz testi kırılmadan, araba devrilmeden.
    Cevapla
  • selamet aykol 11 yıl önce Şikayet Et
    hayda. bu aykut hoca ile olmayacağını her seferinde söylüyoruz ama bu takıma ronaldo değil messi bile gelse yine olmaz.her halde türkiyede en fazla beraberlik alan hoca aykut hocadır diye düşünüyorum.gitti yine bu sene nediyelim artık.
    Cevapla
  • yıldırım ayaz 11 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca . bu takımın başındayken fener bu sene daha çok puan kaybedecek.bu kadroyla feneri rezil edecek.bu kadroyla şampiyonlar ligi kupası alınır ama aykut hocayla asla,zico gibi biri lazım...fenerimize üzülüyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle