F.Bahçe'den Fernandes'e Egemen ayarı!

Fenerbahçe'nin Fernandes'i yıldızını renklerine bağlamak için sessiz ve derinden transfer görüşmelerini sürdürdüğü ortaya çıktı.

F.Bahçe'den Fernandes'e Egemen ayarı!
F.Bahçe'den Fernandes'e Egemen ayarı!
GİRİŞ 17.08.2012 10:17 GÜNCELLEME 17.08.2012 10:23

F.Bahçeli yönetici Ali Yıldırım İspanya'da Mendes'le görüşerek transfer teklifi yaptı. Ancak Sarı-Lacivertliler UEFA'dan ceza almamak için Fernandes'i yalanladı.

Fenerbahçe'den Fernandes operasyonu... Sarı-Lacivertli yönetimin Beşiktaş'ın Portekizli yıldızını renklerine bağlamak için sessiz ve derinden transfer görüşmelerini sürdürdüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe dün resmi internet sitesinden Fernandes'le ilgilendiğini yalanladı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in UEFA'dan ceza almamak için böyle bir yol izlediği ve bu transfer girişiminin sır gibi saklandığı belirlendi.

ALACAKLARINI TAHSİS EDEMEDİ

Fenerbahçeli yöneticilerden Ali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde İspanya'da Fernandes'in menajeri Jorge Mendes'le Portekizli futbolcunun durumunu masaya yatırdığı öne sürüldü. Bu görüşmede Ali Yıldırım'ın, "Tıpkı Egemen'in transferinde olduğu gibi Fernandes de Beşiktaş'la ipleri koparırsa biz onu almaya hazırız. Fernandes'in Beşiktaş'la bağlarını koparması halinde ilk görüşeceğiniz kulüp biz olmalıyız" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Fennandes'te ısrarlı olduğunu gören Mendes'in ise Portekizli yıldız için, "Fernandes Beşiktaş'tan alacaklarını tahsis edemiyor. Bu nedenle huzursuz ve ayrılma planları yapıyor. İpler koparsa önce sizle görüşeceğiz" garantisini verdiği ortaya çıktı. Fernandes'i bitirmeye çalışan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın İspanya'da ayrıca Tino Costa için Valencia ile yeniden görüştüğü belirlendi. Bu futbolcu için yaptığı girişimlerden olumsuz sonuç alan Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncuyu en kötü olasılıkla 1 yıl kiralamayı planlıyor.

HOCA DA İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da Fernandes'i çok istediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

TOPAL DEVREDE

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın eski takım arkadaşı Tino Costa'yı telefonla arayarak F.Bahçe'ye gelmesini istediği öğrenildi.

 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL