Teknik direktörlük için Ali Koç'un görüştüğü isim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yerli isimlerin baskı yaşayabileceğinden endişe ediyor ve 4 yıldır boşta olan Fransız teknik adam Laurent Blanc'ı ikna etmek istiyor.

Teknik direktörlük için Ali Koç'un görüştüğü isim
Teknik direktörlük için Ali Koç'un görüştüğü isim
GİRİŞ 08.04.2020 10:39 GÜNCELLEME 08.04.2020 10:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Lige verilen arada teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de rota tamamen yabancı çalıştırıcıya çevrildi.

 

 

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun edindiği bilgilere göre, Takımı yeni sezonda yabancı bir isme teslim etme kararı alan sarı-lacivertlilerde başkanı Ali Koç'un da yakın arkadaşı olan Fransız teknik adam Laurent Blanc gündeme geldi. Ali Koç, Blanc'la bir ön görüşme de yaptı.

Adaylar arasında bulunan Mircea Lucescu ve Christoph Daum'la da dirsek temasında olan sarı-lacivertliler, alternatif isimlere de bakıyor. Sarı-lacivertliler, yeni sezonun teknik heyeti için yüzde 95 yabancı biri isimle anlaşacak.

 

 

EROL BULUT'A SICAK BAKILMIYOR

Fenerbahçe'de çok küçük bir ihtimal de olsa yerli bir hocayla devam edilmesi de gündemde. Yerli adaylar arasında en çok konuşulan isim olan Erol Bulut'a çok fazla sıcak bakılmadığı öğrenildi. Tüm planlarını yabancı bir teknik direktör üzerine kuran Fenebahçe, lige ara verilmesini bu yönde avantaja çevirerek geniş bir manevra alanına sahip olacak.

YORUMLAR 25
  • Corona ya hayır 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç ♈ kurbanlık oldu
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların değişimi kabullenmesi ne kadar da zormuş. Bildiğiniz futbol dünyada bitti, ne transferi, ne milyon dolarlarından bahsediyorsunuz?
    Cevapla
  • Lâle özbek 4 yıl önce Şikayet Et
    Lâle özbek anadolu takımlarında iyi hocslar olabilir ama bu fenerde başarılı olacakları anlamına gelmez fener de hocalık yapmak çok zor adeta ateşten gömlek hoca konusunda titiz çalışılacak ince eleyip sık dokunacak yoksa hem taraftar hem hoca üzülür yönetim yabancı hoca da karar kıldıysa yerli hocaları yetersiz görmüştür taraftar ersun yanal dedi hem taraftar üzüldü hem ersun hocayı üzdüler taraftarın tepkisi ersun hocayı üzdü aynısı diğer yerli hocaların başına da gelebilir
    Cevapla
  • RECEP 4 yıl önce Şikayet Et
    SN BAŞKAN çok doğru yoldasınız sizden bir ricamızda lütfen hocayla aranıza kimseyi koymayın , önceki tecrübelerinizi saymıyoruz ama şundan eminizki bu ikisenenin içinde yaşadıklarınız size çok büyük faydalı oldu tamam sahada belki takdik veremezsiniz ama diğer yönetimle ve bazıkonularda karar vermede bir numara oldunuz .yani kısacası nerede gereksiz çokluk varsa geri teper diyelim başarılar.
    Cevapla
  • Mecit APAYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle yerli olmalı..menejerde yerli olmalı..genç millî futbolcular takıma kazandirilmali..
    Cevapla
  • Ipek 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye fransız teknik direktör geliyormuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle