'Fenerbahçe bu işin peşini bırakmayacaktır'

Fenerbahçe Kulübü, takım otobüsünün Trabzon'da kurşunlanmasının 5. yılında faillerin bulunmasını istedi.

GİRİŞ 04.04.2020 09:19 GÜNCELLEME 04.04.2020 17:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada faillerin hala bulunamadığına vurgu yapılırken, "Türk spor tarihinin en kara olaylarından biri bundan 5 yıl önce yaşandı. Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın otobüsüne bir deplasman dönüşü kurşun sıkıldı. Şans eseri can kaybı olmadı ancak o günden beri bu silahlı saldırının failleri hala bulunamadı. 4 Nisan 2015 akşamı gerçekleşen olay hala aydınlatılamadı." ifadeleri kullanıldı. 

 

 

Saldırının faillerinin ortaya çıkartılmadan Türk sporunun huzura kavuşamayacağının altı çizilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 'Aydınlanmayan Gün'ün üzerine artık güneş doğmasını ve futbol takımımıza yönelik katliam girişiminin arkasındakilerin ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. 4 Nisan 2015'deki bu canice eylemin sorumlusu ya da sorumluları yakalanıp hukuk önünde hesap vermeden Türk sporunun hiçbir zaman tam anlamıyla huzura erişemeyeceği ve üzerindeki karanlığın kalkmayacağı aşikardır. Devletimizden beklentimiz, milyonlarca taraftarımızı ve vatandaşımızı rahatsız eden bu korkunç olayın tüm hatlarıyla çözülmesidir. Fenerbahçe Spor Kulübü, saldırının faili ya da failleri yargı önüne çıkana kadar işin peşini bırakmayacaktır."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    müge apla cözer bu işi ancak ama bi fenerli olarak şu an konumuz bu deil rabbim e kul olmak lazım tüm dualrımız koronayla savaşan tüm müslüman kardeşlerimizle ölenride peygamber efendimiz s.a.v.efendimize komşu eyler inşallah
    Cevapla
  • kadri 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim emniyet güçlerimiz çok güçlüdür yapan kişiyi er yada geç çıkrtıcaktır hiç merak etmeyin.Yapan kişi yada kişilerden hesabı sorulacaktır.
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fenerde her türlü alavare dalavere vardır. eger bu işin altindan gene kendileri cikarsa hic sasirmam, ama Allah biliyor icimden diyorum, madem bu olay olmuş insallah yapan psikopat salagin biridir, galeyana gelmis beyin ozurlu biridir. Akli basinda birinin boyle bir isi yapmayacagini herkes cok iyi biliyor. ya oyunun icinde oyun var, yada su psikopat.
    Cevapla
  • Fahrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Faili mechul cinayet ve tesebbusler, hukuk devletinde cikartilmadigi muddetce. Demokrasi beklenmez. Bugun bana yarin sana hukuk herkese lazim. FB Olayinin o gunku emniyet mud. Istifa etmesi gerekir. Olayi aydinlatmasi gerkirdi.
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Atı alan Üsküdarı geçti. 3 temmuzla başladılar. Devam ettiler. Koçla başka bir boyuta geçtiler ve fb her açıdan öldürüp susturdular. Bak fb nin sesi çıkmazken yavız hırsızların sesi hiç susmuyor. Amaçlarına ulaşmışlar ki gün geçtikçe gelişiyorlar. Haşhaşi ve gezici tezgahında hazırlanmış bir proje idi. Asıl amaç ise boş ama insanların çoğunun ilgilendiği bir uğraşı üzerinden insanları birbirine düşürmek kin ve nefret toğumları ekmek dikkatleribaşka yere çekip asıl amaçlarına ulaşmak. Başardılar ki böyle bir ortamda bile hala bu gereksiz kısır tartışmalarla birbiriyle uğraşan zavallılar var. HİÇBİR UĞRAŞI İNSAN CANINDAN DAHA KIYMETLİ OLAMAZ.
    Cevapla
  • Omar 4 yıl önce Şikayet Et
    Geziye en büyük desteği veren takımım fb ve onun şuandaki başkanı olduğunu da biliyorsun değil mi? Hani bir Divan Otel var taksimde. Gezici teröristler için barınma ve sağlık evine döndürülmüştü!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle