Zanka neden ayrıldığını açıkladı

Fenerbahçe'nin sezon başında Huddersfield'dan transfer ettiği ve devre arasında Fortuna Düsseldorf'a kiralanan Mathias Zanka Jorgensen, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı.

Zanka neden ayrıldığını açıkladı
Zanka neden ayrıldığını açıkladı
GİRİŞ 29.03.2020 16:35 GÜNCELLEME 29.03.2020 16:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin devre arasında Fortuna Düsseldorf'a kiraladığı Mathias Zanka Jorgensen, koronavirüs nedeniyle verilen arada ne yaptığını anlattı ve geleceğiyle ilgili konuştu.

WEBCAM'DA ÇALIŞIYORUZ

Fortuna Düsseldorf, antrenmanları isteyenlerin yapabileceğini bildirdi. İdmanlara katılmak isteyenler, Salı ve Perşembe günü katılabiliyorlar. Webcam'da Alman bir çalıştırıcı ile çalışabiliyorsun.

Günlük antrenmanlarımızı yapıyoruz, bisikletime biniyorum. Oturma odasında zıplıyorum. Bize kamera üzerinden tavsiyeler veriyor ve çalışma zamanımızı böyle geçiriyoruz.

COMOLLI GİDİNCE BENDE AYRILDIM

Türkiye'de her şey iyiydi ancak yönetimde bir değişiklik oldu. Comolli gitti ve beni transfer eden oydu. Ben de bu yüzden ayrılma kararı aldım. Beni seçen kişi gidince, benim de kalma gerekliliğim kalmadı. Kulübün finansal problemleri de vardı.

Geleceğiyle ilgili konuşan Zanka, "Çok fazla bilinmeyen var ve şu anda geleceğimin ne olacağını sadece tahmin edebilirim. Yaz aylarında Fenerbahçe'de mi olurum, başka bir yere mi giderim, göreceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • hurda 4 yıl önce Şikayet Et
    comollin çöpü git zaten
    Cevapla