Altay Bayındır gönülleri fethetti

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada corona virüsüyle mücadele için 1000 vatandaşın erzak ihtiyacını karşılayacağını uyurdu.

Altay Bayındır gönülleri fethetti
Altay Bayındır gönülleri fethetti
GİRİŞ 27.03.2020 20:23 GÜNCELLEME 27.03.2020 21:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ile Beşiktaşlı futbolcu Umut Nayir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi biner aileye erzak yardımı yapacağını duyurdu.

 

 

Altay Bayındır, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

"Hep beraber savaşarak aşacağımız bu dönemde evde kal Türkiye. Bu zorlu süreçte ben de üstüme düşeni yapmak istiyorum ve 1000 kişinin erzak ihtiyacını karşılıyorum."

Genç kaleci, mesajının sonunda Beşiktaşlı futbolcu Umut Nayir ile MKE Ankaragücü'nün oyuncusu İlhan Parlak'ı da yardım etmeye davet etti.

Altay'a cevap veren Umut Nayir, "Bu hassas düşüncen ve nazik davetin için teşekkürler kardeşim. Davetini kabul ediyorum ve ben de bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi 1000 ailenin erzak ihtiyacını karşılıyorum." mesajını paylaştı.

YORUMLAR 34
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yo yo kardeşim sen FB lisin bazı kimseler için sen senin takımın hep olumsuz işlerle anılır düşman lar çok tescilli Erman Toroğlu gibiler sen senin takımını ovmez taktır hiç işlerine gelmez bu utanmaz sıkılmaz guruhler çapsız asiler. Ama olsun kardeşim sen adamlık yap sedece ADAM olanlar bilir kıymet
    Cevapla
  • Alvarlıefe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı zamanlar izhar(açıktan) ihvadan (gizli) daha hayırlıdır. İhlas sağ elin verdiğini sol el bilmemesi
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Söylediğinizi katılıyorum fakat günümüzde maalesef iyiliğiğin de bulaştırılması gerekiyor. Allah şüphesiz her niyeti bilir. Bu şekilde yapılırsa ihtiyacı olan vatandaşlara da bir iyilik hareketi doğmuş olur. Kazanan yine insan olur.
    Cevapla
  • Kamil 71 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Allah bin katını versin insallah haydi Türkiyem olan olmayana yardım etsin biz hep birlikte Turkiyeyiz
    Cevapla
  • KOMUTOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın seviyordum seni zaten
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    iste boyle haberleri ozledik Allah kabul etsin.Allah razi olsun .oyle villasinin icindeki havuzun kenarindan selfi cekip _evde kalin_ demesi kolay.su zamanlar zor zamanlar ınsanların birbirine yardim edecegi zamanlar.ince dusunceli insanlardan Allah razi olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle