Benzia Fenerbahçe'ye açtığı davayı kazandı!

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen sonrasında sözleşmesi feshedilen Yassine Benzia, sarı-lacivertlilere açtığı davayı kazandı.

Benzia Fenerbahçe'ye açtığı davayı kazandı!
Benzia Fenerbahçe'ye açtığı davayı kazandı!
GİRİŞ 26.03.2020 09:23 GÜNCELLEME 26.03.2020 09:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 2018-2019 sezonunda kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, kulüpten ayrılırken kalan alacakları sebebiyle FIFA'ya başvurdu. FIFA, Benzia'yı haklı buldu.

 

 

Yassine Benzia, geçtiğimiz sezon Lille'den kiralanmış, sezonun ikinci yarısında kadro dışı kalmıştı. 25 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hem alacakları hem de kendisine kesilen para cezaları nedeniyle FIFA'ya başvurdu.

FIFA, oyuncunun maaşının, bonuslarının ve kesilen cezaların Benzia'ya geri ödenmesine karar verdi. Sarı- Lacivertliler, şu anda futbol hayatını Dijon'da sürdüren Cezayirli futbolcuya 45 gün içinde 840 bin Euro ödemek zorunda.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • SEDAT KALFA 4 yıl önce Şikayet Et
    ADAMMISINIZ FB yöneticileri koskoca kulüpte adamın kazanacağını bilen bi hukukçu yok mu ya AYIP YA KAÇ KİŞİNİN MUM YAK PARASI BU
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Alıştılar nasıl olsa yaparlar bir FenerOl kampanyası daha etrafta sağ..l çoook.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle adamları alırsanız , sonucuna katlanırsınız , hem ahlaklı değil hem kendine işine saygısı yok hemde karaktersiz. suç onda değil onları alan ve bu işte komisyon kopartıp sonrada battık deyip elini avucunu extradan taraftara açıp bedelini taraftara ödetmekdir. haram zehir zıkkım olsun , Benzia dan önce onu buraya getiren komisyonculara,
    Cevapla
  • Hasan Yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    zorl ageleyim diye yalvarmadı sonuçta. Alacaklı haklıdır.
    Cevapla
  • Bozok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcuyu bu sekilde gonderip klubu 5 veya 6 milyon zarara ugratan kimse o odesin. Kluppler hava atma yada baskanlarin babasinin ciftligi degil. Ali koc kendi isletmelefinde niye zarar etmiyor. Fb. Seyircinindir. Tum klupler ayni. Ciftlik gibi yonetiliyor.
    Cevapla
  • Servet 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper. Yaparsiniz yine bir kumbara kampanyasi.
    Cevapla
  • Savran 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi koronovirusu kaptik diye dümen yapmaktansa kampanya yapmayı tercih ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle