Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile görüştüğü iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması!
Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması!
GİRİŞ 06.03.2020 17:02 GÜNCELLEME 06.03.2020 17:28
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

DHA'nın geçtiği habere göre; Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli kulüpten söz konusu habere yalanlama geldi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle; "Futbol A Takımımızın, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır.

Öte yandan kamuoyunda teknik direktörlük konusunda Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur."

DOĞAN ERCAN: ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜK

Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, Radyospor'a yaptığı açıklamada: "İki hafta ile Ali Koç'la görüştük. Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok."

"Ben Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra ben görüşmedim Fenerbahçe yönetimiyle."

"Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le sezon sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Başkan da o kadar mücadele etmesine rağmen, gerçekten yaptığı şeylerin karşılığını alamadı." ifadelerinde bulundu.

 

 

YORUMLAR 87
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı kesinlikle hoca değildir. Nokta
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda bırakın her dalda zarar veren oyun oynanıyor. Bi GS olarak inanın Yılmaz Vural'a birkere şans verin Allah aşkına. Onun sadede kalbi milyonlar eder. Başarılı olur veya olmaz o başka ama gelenlerden de başarısız olamaz ya. Zaten Türkiye de başarılı olmak için çalışmalar yapılmıyor, kısa vadeli işler birsey getirmez. İnşallah gelecek yıllar trabzonspor dahil hep başka takımlar şampiyon olur.
    Cevapla
  • Alifb 1907 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen real Madrid li oyuncuları getir FB formasını giydirip sahaya çıkar yine tel tel dökülecekler.çünkü bu takım üzerinde büyük lobiler oyunlar oynatılıyor.oynama hevesi arzusu bırakmadılar futbolcularda.mhk düZgün işini yapsın.bende Bu takımında teknik direktörlük yapıp bu ttakımı en iyi şekilde futbol oynatırım.teknik direktörlük konusunda ise gelebilecek en iyi teknikdrektörü Brezilyalı olmalı yada Hırvat.abdullah Avcı iyi olsaydı BJK onu yollamazdı.ersun hocayı bakalım BJK yada gs istermi.asla istemeZler çünkü iyi yapamıyor işini.daha çok söylenecek şey var doluyuz arkadaş çok dolu.:(
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı kariyeri ni kendi bitirdi takımı şampiyon lar liginine gitmeye hak kazandı kendisi sezon başında Beşiktaş i seçti gelse Fenerbahçe de birşey yapamaz ben Fenerbahçe nin başına kaliteli bir isim Atletico Madrid hocasının yardımcı sini alır gelirim
    Cevapla
  • Hikmet AKSU 4 yıl önce Şikayet Et
    Bulobilerin koku kurutulmadikca FBYe kimi, kimleri getirseniz boş. N. Özdemir in getirilisi zatsn niyetleri açığa vermişti ve ben söylemiştim ama duyan kim
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu ile anlaşmışlardır muha ha ha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle