Fenerbahçe iddialarına cevap verdi!

Çaykur Rizespor'dan ayrılan teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddialarıyla ilgili konuştu.

Fenerbahçe iddialarına cevap verdi!
Fenerbahçe iddialarına cevap verdi!
GİRİŞ 06.03.2020 11:33 GÜNCELLEME 06.03.2020 11:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'dan ayrılan teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddialarıyla ilgili A Spor'a açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal açıklamasında, "Fenerbahçe ile ilgili ortada bir bilgi kirliliği var. Ben Fenerbahçe'den herhangi bir teklif almadım, kimseyle görüşmedim. Fenerbahçe'de karşılıksız çalışacağım, gelecek hocaya yardımcılık yapacağım yönünde haberler de var. Bunlar doğru değil, asılsız. Bir teklif yok. Teklif gelirse sezon sonuna kadar mı gelir bilmiyorum. Bunlar doğru değil. Herkesin sorunu var, buradan plan yapılmaz. Kulüpten kimseyle konuşmadım. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek lazım. Bu haberlerin nereden çıktığını anlamış değilim. Bazı dostlarımı arayıp bu haberlerin yanlış olduğunu ve engellenmesini istedim. Doğru olmayan haberlerin çıkmasını anlayamıyorum." dedi.

"SEZON SONUNA KADAR DİNLENMEK İSTİYORUM"

Sarı lacivertliler sorulurken, "Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu yorumlamam doğru olmaz. Herkesin kendine göre sorunları vardır. Yorum yaparsam bu eleştiriye girer ve ucu farklı yerlere gider. Camianın morali bozuk. Dışarıdan bu konuya yorum yapmak doğru olmaz. Şu anda hiçbir kulüpten teklif almadım. Biraz dinlenmek istiyorum. Geleceğimle ilgili başarılı olacağıma inandığım bir teklif olursa ekibimle konuşurum, Şu anda bir şey yok." sözlerini kullandı

YORUMLAR 3
  • e.güler 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden birşey olmaz gldin gördük olmaz hem sana hem FB.ye yazık A.avcıda olmaz sert oteriter bir hoca olmalı.
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Rizeden niye ayrıldın?bal gibi de bekliyorsun teklif
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Rize de başarılı olduğun gibi mi?
    Cevapla