Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse'yi geçti!

Fenerbahçe'nin genç yeteneklerinden Ferdi Kadıoğlu, istatistikleriyle Max Kruse'yi geçti.

Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse'yi geçti!
Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse'yi geçti!
GİRİŞ 02.03.2020 11:55 GÜNCELLEME 02.03.2020 11:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile yollarını ayırma kararı alan Ersun Yanal'ın en çok eleştiri aldığı konulardan biri, Ferdi Kadıoğlu'na fazla şans vermemesiydi.

 

 

Ferdi kadıoğlu, ligde 13 maçta oynarken hepsinde sonradan oyuna girdi, kupada ise 6 karşılaşmanın tamamında forma giydi. Toplam 797 dakikada sahada kalıp 4 gol, 3 asist üreten Ferdi, 113 dakikada bir skora katkı yaptı. F.Bahçe'de bu alanda 20 yaşındaki Ferdi'yi geçen tek isim Vedat Muriqi oldu.

Ligde 23, kupada 2 maçta toplam 2 bin 78 dakika görev alan Muriqi, 14 gol, 6 asist üretirken, ortalama 103 dakikada bir skora etki etti. 

 

 

Max Kruse ise 19 lig, 2 kupa maçında bin 767 dakika oynayıp 7 gol, 8 asist yaptı. Alman futbolcu, 117 dakikada bir gol ya da asist üretti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 7
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ferdiymiş beee abartmayın ya
    Cevapla
  • dr.ömür 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca,ya antrenörlüğü unutmuş yada fenere karşı kastı var,yahu 1.5 sezondur takımın başındasın hangi futbolcuda ısrar edip takıma kazandırdın.gençleri monte edip fener için istikbale hazırladın?paytak paytak yürüyen,gece kuşlarını santrofor oynatan,esas mevkisine oynatmayıp ucubeler yaratan,puanlar gittikçe kamera karşısında laf salatası yapan,dak.60 bir,dak.80 bir,takım mağlup 87de santrofor koyan milyonlara kahır çektiren,kaç maç oynadın 2ci yarı başında 2 futbolcu değiştirmeyen bu adamdan kurtulduk ya şükür namazı kılsak fener için daha hayırlı olur inşallah!
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun efendi değerlendirme yi bilemedi hem kendini hem Fenerbahçe yi yaktı
    Cevapla
  • fener ol! 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye forma giyemiyor o vakit?
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi devamlı ilk 11 de oynasa fb şimdi liderdi ama inat ersun hoca maç biteceği zaman 2. devrede oyuna sokuyor kaybediyor. altay, murat,serdar,sadık,deniz,gustavo,emre,ekici,rodrigez,ferdi,muriç onbiri kaybetmez.farklı kazanır.bu oyuncular dışındakiler çabuk yoruluyor kaybediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle