Vedat Muriqi: Böyle gitmeyecek!

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi: Böyle gitmeyecek!
Vedat Muriqi: Böyle gitmeyecek!
GİRİŞ 29.02.2020 22:31 GÜNCELLEME 29.02.2020 22:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi, ligin 24. haftasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Futbolun ve golün önemli olmadığı günlerden geçildiğini belirten Muriqii, "Kahraman askerlerimiz şehit oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu ortamda maç oynamak zor, futboldan daha önemli şeyler var. İnşallah daha fazla kayıp vermeyiz." dedi

Son dönemde gol atamadığını dile getiren Kosovalı, "Bugün attım ama kazanamadık. Teknik, taktik konuşmak bize düşmez. Böyle gitmeyecek, şans bize de gülecek. Haftaya inşallah kazanacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin işi çooooook zor............
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre hırslı biri takımın başina gecirsinler..
    Cevapla
  • Ferman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadromuz çok da yeterli bir kadrodur diyemeyiz ama oyuncular Türkiye ligi için fazlasiyla yeterlidir burada sorun baskan ile teknik eyet bir an evel gitmelidir bize oyuçusuna öz güven vereçek bir hoça ve baskan lazim
    Cevapla
  • Battal Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra galip gelseniz nolur yenilseniz nolur...Bence sen de FB oynayacak bir golcü değilsin..takıma kızmıyorum yeteneksiz topçular ne kadar çok isterlerse istesinler bundan fazlası olmaz....forvetin sağında solunda oynayan kanatlar skora katkı vermediği sürece hiç bir takım ilerleyemez .
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    vedat bu vatanın sağlam karakterli şahsiyetli onurlu evladıdır,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle