Antalyaspor maçında F.Bahçe'de bir ilk!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Volkan Kazak ikilisi cezalı durumda. Antalyaspor maçında takımın başında ilk kez Recep Karatepe olacak.

Antalyaspor maçında F.Bahçe'de bir ilk!
Antalyaspor maçında F.Bahçe'de bir ilk!
GİRİŞ 29.02.2020 12:37 GÜNCELLEME 29.02.2020 12:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbaçe' nin bugün Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçta bir ilk yaşanacak. Geçen hafta Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören teknik direktör Ersun Yanal ile sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle 1 maç ceza verilen ve cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan yardımcı antrenör Volkan Kazak sahaya çıkamayacak. Hürriyet Gazetesi'nden Süleyman Arat'ın haberine göre; Yanal-Kazak ikilisinin yokluğunda takımın başında Recep Karatepe olacak.

 

 

KARATEPE'NİN SAHADAKİ YARDIMCISI KAĞITÇIOĞLU

1977 Ankara doğumlu olan UEFA Pro Lisans sahibi Recep Karatepe, amatör olarak futbol oynadı. 2008'den bu yana Ersun Yanal'ın ekibinde yer alan Karatepe, tecrübeli hoca ile birlikte Eskişehirspor, Fenerbahçe ve iki dönem Trabzonspor'da çalıştı. Son olarak yine Fenerbahçe'ye gelen Karatepe, kariyerinde ilk kez A takım sorumlusu olarak sahaya çıkacak. Maçta Karatepe'nin yanı sıra antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu kulübede yer alacak..

 

 

YORUMLAR 3
  • Aydın Ayvaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Ali sol bek mi oynayacak bu maçta Yoksa hokus pokus varmı Ersun hoca Tek futbolcuyu yerinde oynattın o da şaşırmaktan oynayamadı. Komedyen lik yap
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanaldan teknik adam olmaz. boş yere duruyor. oyunu okumayı ve oyuncuyu oynatmayi bilmiyorsan takim çalıştırmayacaksin
    Cevapla
  • Ts 29 4 yıl önce Şikayet Et
    Insallah iyi bir kazık yerlerde istifalar pes peşe gelir.
    Cevapla