Daum'un F.Bahçe'ye önerdiği teknik adam!

Ersun Yanal konusunda belirsizlik devam ederken, Fenerbahçe'ye eski çalıştırıcısı Daum'dan hoca önerisi geldi. Daum, Yönetime 'Kovac size uyar, düşünmenizde fayda var' teklifinde bulundu.

Daum'un F.Bahçe'ye önerdiği teknik adam!
Daum'un F.Bahçe'ye önerdiği teknik adam!
GİRİŞ 26.02.2020 09:28 GÜNCELLEME 26.02.2020 09:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de derbi sonrası Ersun Yanal belirsizliği devam ediyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, tarihi G.Saray yenilgisi sonrası Yanal'ı istifa davet etti. Ancak tecrübeli çalıştırıcı yaptığı açıklamada görevden ayrılmayacağını belirtti. Akşam Gazetesi'nde yer alan özel habere göre; hoca konusunda Sarı-Lacivertli Yönetime, eski çalıştırıcısı Christoph Daum'dan ilginç bir öneri geldi. Daum, "Niko Kovac size uyar, düşünmenizde fayda var" diyerek 48 yaşındaki teknik adamı eski kulübüne önerdi.

YAZ DÖNEMİNDE ÇALIŞACAĞIM

Sarı-Lacivertli idareciler, bu gelişme sonrası 2018-19 sezonunda B.Münih'le üç kupa kaldıran başarılı çalıştırıcının ismini teknik direktör listesine yazdı. Yönetim, yaşanan gelişmeler sonrası boşta olan ünlü teknik adamla görüşmelere başlayacak. Kovac, kariyer planıyla ilgili olarak ise, "Yaz döneminde tekrar görev alacağımı düşünüyorum. Bir kulüple özdeşleşebilmek makul bir seçenek. İngiltere, İspanya ve birçok iyi lig var" dedi.

MONİZ'İN YARDIMCILIĞINI YAPTI

Teknik direktörlük kariyerine Hırvatistan Milli Takımı'nda başlayan Kovac, Eintracht Frankfurt ve Bayern Münih takımlarını çalıştırdı. Kovac, kariyerinde Bundesliga şampiyonluğu, Almanya Kupası şampiyonluğu ve Almanya Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Salzburg'da Ricardo Moniz'in yanında yardımcı antrenörlük de yapan Niko Kovac, futbolculuk döneminde ağırlıklı olarak Alman takımlarında oynamış ve Red Bull Salzburg ekibinde kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik adamlık sayfasını açmıştı.

 

 

YORUMLAR 13
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    kovac fb nin arayıpta bulamadığı en iyi teknik direktör.kovac fb ye gelmeli kesinlikle vakit kaybetmeden. kalan maçları kesin kazanır.
    Cevapla
  • Akış 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare milli ve aykut hoca olmasıdır tabiki ali koç un gitmesi gerekir onuda ekleyelim
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 4 yıl önce Şikayet Et
    sen gel yiğidim bitmedimi daha türkiyeden kazandıkların...
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal gitmemeli. anlayın artık teknik direktör işi değil. aykutu da göndermemeliydi
    Cevapla
  • Alexx 4 yıl önce Şikayet Et
    Derbideki kadroda teknik bi iş deil miydi ? Yanal ın gitmesi gerek.öyle kadroyla cıkılmaz
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    daum her konuda tartışsak bile komisyoncu olmadığını biliyoruz. çalışkan hoca idi taktiksel hatalar olabilir, önerdiği kişi kesinlikle yabana atılmayacak çok önemli bir hoca olduğuna inanıyorum , başarı getirecek adam başlarına Lucesku ve emre belezoğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle