Ali Koç'tan istifa çağrılarına cevap

Galatasaray maçının ardından küçük bir grubun küfürlü tepkisi taraftarı çileden çıkardı. Başkan Koç'a büyük destek geldi.

Ali Koç'tan istifa çağrılarına cevap
Ali Koç'tan istifa çağrılarına cevap
GİRİŞ 25.02.2020 09:45 GÜNCELLEME 25.02.2020 09:45
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

3-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Başkan Ali Koç'a yönelik yapılan sözlü saldırılar tepki çekti. Camianın çoğunluğu Koç'un 3 Haziran 2018'den bu yana yaptığı fedakarlıklara bir derbi mağlubiyetiyle hiçe sayılmasını kabul etmiyor.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Kulübü 625 milyon dolar borçla devralan Koç, kişisel servetinden 50 milyon Euro kasaya aktarıp kanayan yaraya pansuman oldu.

Sponsorluklarla birlikte 150 milyon Euro kaynak yaratan Fenerbahçe'nin Başkanı, bütün branşları Koç A.Ş'nin sponsorluklarıyla sağlama aldı.

Daha yolun başında olduğunu belirten Koç, yakın çevresine kendisini istifaya zorlayanlara karşı mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini ifade etti.

YORUMLAR 47
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın Ali koç fenerbahçeyi borç batagından kurtarmak üzere gelmiş iyi vizyonlu fakat kulüp yönetmede( şirket değil ) zamana ihtiyacı olan ve başaracağına inandığım kişidir, sayın Ali koç fenerbahçeyi borç batagından kurtarırken aportta bekleyen ve tekrar fenerbahçeyi borç batagına saplandırarak ceplerini doldurma peşinde bekleyen hatta yavaş yavaş sinyalini veren trübin amigolarını besleyerek ismini öne çıkartan malum kişilere ortaam hazırlama lütfen dikkatli ol , bunlar federasyonuda ele geçirmiş vaziyetteler , üzüldüğünle kalırsın ,
    Cevapla
  • yyyy 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gazeteye bak birde açıklama yapana lafa bakarim laf mi diye birde lafi yazana hey gidi hey
    Cevapla
  • gitaligit 4 yıl önce Şikayet Et
    ne destegi defolsun gitsin ersunla birlikte
    Cevapla
  • Zırt 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabiii tabiiii Fener babasının malı . Ve malum bunlar her malı kapalı kapılar ardında edindiğinden , Fener’in aslı sahibi Ali ye kimse istifa et de diyemez...
    Cevapla
  • DAĞHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bırak sen palevere bırak.sen 40 transfer milyon milyar topladın nettin.yalancı sözcü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle