Ozan Tufan'dan canlı yayında büyük isyan!

Fenerbahçeli Ozan Tufan, Galatasaray maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e çok büyük bir tepki gösterdi.

Ozan Tufan'dan canlı yayında büyük isyan!
Ozan Tufan'dan canlı yayında büyük isyan!
GİRİŞ 23.02.2020 21:35 GÜNCELLEME 23.02.2020 21:35
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği maçın ardından Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, maçın hakemi Halil Umut Meler'e büyük bir tepki gösterdi.

"Söylenecek bir şey yok! Bir şey söylemesi gereken varsa hakem Halil Umut Meler'dir. Maçın başından bu yana hoca yanımıza geldi ve Serdar Aziz'e uyarılarda bulunuyor, adama adım attırmıyor. Böyle bir şey yok. Maçın başından beri Serdar Aziz'i 'Sarın var, ikinci sarı çıkartacağım bak' diyor. Böyle bir düzen olabilir mi? Hakem buraya iyi niyetle gelmemiş."

"Dudağım kanıyor, suratıma vuruyor, bir şey yok diyor. Durup dururken nasıl kanayabilir? Halil Umut Meler bugün buraya iyi niyetle gelmedi. Biz bu takımın kaptanıysak çıkıp konuşmak zorundayız. Yazık, çok yazık. Futbol çok farklı yerlere gidiyor."

"Ömer Bayram, benim milli takımdan arkadaşım. O bile 'Hakem buraya sizin adınıza da bizim adımıza da iyi niyetli gelmemişler' diyor"

"Bugün tarihi yok ettiler! Halil Umut Meler iyi niyetli gelmemiş buraya. Fenerbahçe'ye değişik şeyler yapıyor bakın! Futbol konuşmayacağım çünkü ortada futbol yok!"

YORUMLAR 109
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    macin ozeti, 100dk macda 50dk futbol oynandi..sorun zaten burada yatiyor..premier league neden goze hos gorunuyor, cunki adamlar futbol oynuyor..bizimkiler oynamamak icin herseyi yapiyor
    Cevapla
  • seyirci 4 yıl önce Şikayet Et
    10 Puan geriden gel zirveye ortak ol.20 sene sonra rakibini sahadan sil rahat galip gel,farkı kaçır.Böyle şey olur mu? Ozan'cım ne oynadınız da ne bekliyorsunuz.Onyekuru bencil olmasa tarihi fark olurdu.Taraftarın kendi yönetimine ve takımına tepkisi bunun en büyük kanıtı!
    Cevapla
  • BEŞİR TEMIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    başka bir hakem olsa serdar azize kırmızı kartı daha erken çıkarırdı. dua edin onu oyundan atmadı o ne cirkeflikti öyle. fenerde oynayacak oyunucu değil o
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    hakemleri onu bunu bırakıp oyun oynayın
    Cevapla
  • fener ağlama 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki top oynamış da birde canlı yayında isyan ediyormuş. fb nin yerinde olayım ozana ağır ceza veririm. sen hünerini sahada göster. sonradan ağlamanın sahada itişip kakışmanın ne anlamı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle