Ozan Tufan'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!

22 Aralık 1999'dan bu yana evinde Galatasaray'a kaybetmeyen Fenerbahçe'de kaptanlar zafer sözü verdi.

Ozan Tufan'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!
Ozan Tufan'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!
GİRİŞ 21.02.2020 10:07 GÜNCELLEME 21.02.2020 12:26
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Kadıköy'de yeni bir Galatasaray zaferi kazanarak şampiyonluk yarışına tutunma hedefinde...

 

 

Galibiyete hasret kaldığı son üç haftada kaybettiği 8 puanla 6. sıraya kadar gerileyen sarı-lacivertliler umudunu derbiye bağladı.

Kadıköy'deki son Galatasaray galibiyetinde sarı-kırmızılı formayla mücadele eden Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada "Camia bizden zafer bekliyor. Beraberliğe dahi tahammülümüzün olmadığı bu dönemde aksi düşünülemez" sözleriyle "Gelenek devam edecek" vurgusu yaptı.

 

 

Ozan Tufan ise "Kadıköy'deki Galatasaray derbilerinde değişmeyen bir gerçek var. Pazar günü de bir değişiklik olmayacak" ifadesiyle camiaya galibiyet sözü verdi.

"ŞÖLENİ KAÇIRMAYIN"

Sakatlığı sebebiyle dev maçta forma giyemeyecek olan Emre Belözoğlu, Kadıköy'deki Galatasaray maçlarının önemini takım arkadaşlarına anlatırken, genç kaptan Ozan Tufan "Bizim en önemli gücümüz taraftarımız. Bizi desteklemeye gelsinler. Onlar yanımızda olduğunda aşamayacağımız engel yok" ifadesiyle tribünleri şölene davet etti.

Takım içindeki konuşmalara kariyerinde derbi mağlubiyeti olmayan eski kaptan yeni antrenör Volkan Demirel de destek verdi. Tecrübelerini ve anılarını futbolcularla paylaşan Volkan "Galatasaray maçları bizim bayramımızdır. Kadıköy'de yaşanacak bir zafer sadece bizim şampiyonluk yarışındaki iddiamızı artırmaz aynı zamanda rakiplerimizin de moralini bozar. Bu maçta galibiyet üç puandan çok daha fazlası anlamına gelir. Önümüz açılır" diyerek takıma moral aşıladı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 31
  • Ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç başkan ersun direktör fenerbahçe şampiyon oleee oleee ole....
    Cevapla
  • tandoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında özet şudur adamların 20 yıldır en büyük başarıları Gs yi yenmek ama fener bu aradaki Gs nin başarılarını 20 yılda yapamaz.
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru şike yapmak kul hakkı yemek zordur
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben de geçimimin derdindeyim tıfan.
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ergenin açıklaması degil bunun eline yazılı metni vermişler ali goç gibi oku demişlerdir bunun kapasitesini herkes biliyor
    Cevapla
  • grkn 4 yıl önce Şikayet Et
    bakın bu yazdığımı untrmayın pazagünü maçtan sonra aksi çıkarsa cevap verin o 20 yıldır övündükleri galibiyet serileride sonra erecek artık tutunacakları bir dalları kalmayacak
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    0-6 olmaz bence de çünkü o 6S'nin stadında olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle