Fenerbahçe derbi öncesi ağır yaralı!

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olarak G.Saray derbisi öncesi kritik bir kayıp daha yaşadı.

Fenerbahçe derbi öncesi ağır yaralı!
Fenerbahçe derbi öncesi ağır yaralı!
GİRİŞ 15.02.2020 22:05 GÜNCELLEME 15.02.2020 22:29
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü, 2-1'lik skorla kazandı.

Ankaragücü, 13. dakikada Saba Lobjanidze'nin golüyle öne geçti. 75. dakikada Gerson Rodrigues, farkı ikiye çıkardı. Fenerbahçe'nin tek golünü 90+6. dakikada Serdar Aziz attı.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, 84. dakikada sarı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, son 3 maçta 8 puan kaybederek 38 puanda kalırken, Ankaragücü ise 20 puana yükseldi ve maç fazlasıyla küme düşme hattından çıktı.

Ankaragücü, gelecek hafta Gençlerbirliği ile Başkent derbisinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ise sahasında Galatasaray ile derbiye çıkacak.



MKE Ankaragücü: 2 - Fenerbahçe: 1

 

 

Stat: Eryaman

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Ok

 

 

MKE Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Alihan Kubalas, Pinto, Lukasik, Sedat Ağaçay (Dk. 61 Atila Turan), Faty, Lobjanidze (Dk. 73 İlhan Parlak), Michalak (Dk. 87 Pazdan), Rodrigues

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla (Dk. 74 Mevlüt Erdinç), Serdar Aziz, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Deniz Türüç, Kruse, Tolga Ciğerci (Dk. 46 Emre Belözoğlu-Dk. 66 Ferdi Kadıoğlu), Vedat Muric

Goller: Dk. 13 Lobjanidze, Dk. 75 Rodrigues (MKE Ankaragücü), 90+6 Serdar Aziz (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 41 Isla, Dk. 85 Luiz Gustavo (Fenerbahçe), Dk. 89 İlhan Parlak (MKE Ankaragücü)

YORUMLAR 170
  • togg 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerdeki futbolcular şimdiki 2.ligdede var.kaliteleri çok düşük hepsi sıradan futbcular.bunlardan başarı beklemek hayaldır.çünkü kaliteleri bu kadar.birde g saray maçından önce yenilmesi g saray maçının hiç bir değeri kalmadı.fener bu senede havlu attı.ben gerçekten fenerliyim.sizlere bir gerçeği söylemek istiyorum.yaşım 47 şimdiye kadar fener güzel günler geçirdi o ayrı mesele,inanın şimdiye kadar fener kendine lazım olan bir maçı hiçbir zaman kazanmamıştır.
    Cevapla
  • Kazim Cundi 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu Serdar ne kadar cirkef biri Pepeden de beter hakem iki saridan kirmizi vermesi gerekirken bu cirkefi haftaya derbide provakator olarak birakti
    Cevapla
  • T.C. 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüh yandık, artık işimiz gücümüz yok bir hafta boyunca kuzunun ağlama ve sıralamasını seyredeceğiz.
    Cevapla
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin golünü atan oyuncunun yani Serdar Aziz'in en az 3 defa sarı kart görmesi gerektiği pozisyon vardı. Dolayısıyla ikinci sarıdan kırmızıydı. Fenerbahçe 10 kişi kalsaydı. Muhtemelen 3-4 olurdu. Ankara'dan golü Ama ne hikmetse hakem ısrarla görmedi.
    Cevapla
  • Real Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aliko sen git çay kahve makinesi sat Fenerbahçe ye fazla zarar vermeden defolll git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle